Horoszkópok

2014.09.17. 13:08

Napi horoszkóp - A Szűznek ma rengeteg energiája lesz

Az Ikrek ma plusz pontokat szerezhet főnökénél.

Kos (március 21–április 20.) – A változás nem mindig jelent rosszat. Ezt tartsa szem előtt a mai napon és akkor könnyen veszi majd az akadályokat. Sőt, akár olyasvalamit is megismerhet, amibe hosszútávra beleszeret!

Bika (április 21–május 20.) – Általában remekül áll a dolgokhoz, még akkor is, ha valamihez nem fűlik a foga. A munkahelyén lassacskán előléptetés formájában jutalmazhatják kitartásáért.

Ikrek (május 21–június 21.) – Vannak dolgok, amikért megéri fáradozni. Egy elsőre terhesnek tűnő feladat is lehet előremutató. Ma egy ilyet kaphat munkahelyén, amit ha elvégez, plusz pontokat szerezhet főnökénél.

Rák (június 22–július 22.) – Nem lesz könnyű napja, mert mindenki akar majd magától valamit. Ne ijedjen meg, ha elsőre nem sikerül elvégezni az összes feladatot, a jó munkához idő kell.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Úgy néz ki, hogy lassacskán bejönnek a számításai, de ne terítse ki mindenkinek a lapjait. Előbb győződjön meg róla, hogy ki az, akire minden körülmény között számíthat.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ma nem érdemes versenyre kelni önnel, mert más fordulatszámon pörög, mint a többiek. Rengeteg energiája van, amit legjobban egy délutáni sétával, vagy kocogással vezethet le.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Bátran vág ma új feladatokba és ez a magabiztosság érezhető lesz minden cselekedetén. Sikereinek nem mindenki fog tiszta szívből örülni, de velük ne foglalkozzon.

Skorpió (október 24– november 22.) – Kicsit több időt fordítson a sportolásra, mert a sok ülőmunka rossz hatással van az egészségére. Ha pedig belefásult a jelenlegi hobbijába, nézzen egy új után!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Ne elsőre ítélje meg az embereket. Ma például meglepődhet majd, hogy milyen értékes ismeretség birtokában van, ha egy kicsit jobban a dolgok mögé tekint.

Bak (december 22– január 20.) – Egy nagy projekt kellős közepén van, amiből sehogy sem találja a kiutat. Egy napra próbálja meg elfelejteni, utána sokkal tisztábban látja majd a helyzetet.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Egyik régi barátjával találkozhat a mai napon, akiről nem hallott már jó ideje. Érdekes ötlettel fog előállni, amit tanácsos lenne, legalább fontolóra vennie.

Halak (február 21– március 20.) – Régóta megszeretne vásárolni magának valamit, de tudja, megterhelné a pénztárcáját. Ha nagyon vágyik rá, ne sajnálja magától, legfeljebb jobban meghúzza majd a nadrágszíjat.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!