Horoszkópok

2015.11.26. 20:40

Napi horoszkóp - A Szűznek megerősítésre van szüksége egy nagyobb lépés megtételéhez

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21-április 20.)
Kissé ideges és szétszórt lehet a nap folyamán, ezért lehet, hogy nem lenne a legjobb ma komoly döntéseket meghozni!

Bika (április 21-május 20.)
Először is meg kellene nyugodni, mivel ön semmi rosszat nem tett. Nem ön a vétkes bizonyos dologban, amire a környezetében lévők is rá fognak jönni!

Ikrek (május 21-június 21.)
Be kell vallania saját magának, hogy jó leckét kapott. Máskor majd kicsit jobban osztja be az idejét, és kevesebbet tölt szórakozással. Még egyszer nem hagyja, hogy ez megtörténjen!

Rák (június 22-július 22.)
Remekül halad mindennel és délután még egy kis szórakozásra is jut majd ideje. Azonban kicsit előre is kell terveznie, hogy amikor újra összecsapnak a hullámok, ön készen álljon!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Valamivel nyugodtabb lesz a mai nap folyamán, így könnyen megfigyelheti, hogy mik azok a tényezők, amik végleg kihoznák a béketűrésből.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Egy kis megerősítésre lesz szüksége csupán ahhoz, hogy valami nagyobb lépésre szánja el magát. Ezt a segítséget ma megkaphatja, a többi pedig már csak magán múlik.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Jóleső visszajelzést kapott a munkáját illetően, ami folytatásra sarkallja. Pedig már a váltás is megfordult a fejében, amit így utólag hatalmas butaságnak gondol.

Skorpió (október 24-november 22.)
A héten szinte egy perc szabadideje nem volt, így amikor barátai esti szórakozásra hívják, kötelessége elfogadni a meghívást. Kapcsoljon ki!

Nyilas (november 23-december 21.)
Valakivel olyan bensőséges kapcsolatba kerülhet a nap folyamán, amit korábban elképzelhetetlennek tartott. Izgalmas beszélgetés vár önre, titkokra is fény derül!

Bak (december 22-január 20.)
Szilárd meggyőződése volt, hogy ezen az úton kell elindulnia, de most mintha meggondolta volna magát. Szerencsére még nem késő visszatáncolni és új utat keresni!

Vízöntő (január 21-február 20.)
Végre valódi tettekkel kellene bizonyítania a rátermettségét, nem üres ígéretekkel. Ahogy mondani szokták, azokkal már telis-tele van a padlás. Itt a cselekvés ideje!

Halak (február 21-március 20.)
A környezete kezdi felismerni a képességeit, ön azonban mindig is tisztában volt velük! Lassacskán mindenki számára világos lesz, mire is képes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!