Horoszkópok

2015.11.13. 17:26

Napi horoszkóp - A Szűznek muszáj kockáztatnia a siker érdekében!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Le kellene tennie végre azokat a terheket, amiket mások helyett cipel már jó ideje. Érthető, hogy lelkiismeretesen próbál viselkedni, de közben a saját dolgaira semmi ideje nem marad.

Bika (április 21.–május 20.)
– Jóval nagyobb önállóságot fog kapni a hétvégén, mint korábban. Először kicsit rémisztő lehet, hogy mindent egyedül kell megoldania, aztán szépen lassan elkezdi élvezni a helyzetet!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Egyszerre több dolog köti most le a figyelmét, és ezeket eddig jól is kezelte, azonban egy régi ügy kizökkentheti a normál kerékvágásból. Nosztalgikus érzés foghatja el.

Rák (június 22.–július 22.)
– Gyorsan és jól fog dönteni egy kényes kérdésben, ami azonban nem fogja mindenki tetszését elnyerni. Azonban nem tetszhet mindig mindenkinek, ezt már megszokhatta volna!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Borzasztó sokat dolgozott az utóbbi időben, így a hétvégén megérdemel egy kis kikapcsolódást. Csak és kizárólag olyat, amit ön szeret. Legyen a szombat az ön napja!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nincs mese, olyan döntésre kell elszánnia magát, amiben vagy nyer vagy veszít, középút nem lesz. Muszáj lesz egy kicsit kockáztatnia is a siker érdekében!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Egyáltalán nem volt semmivel sem jobb a vetélytársa egy bizonyos feladatban, csak a stílusával megnyert mindenkit. A hétvégén még bőven felkészülhet a visszavágóra!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Egyik barátjával le kell ülnie végre és meg kell beszélniük a gondokat. Erre a hétvége tökéletes alkalmat kínál majd, amit nem szabadna elszalasztani.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Egy régen elfeledett vágyához fog visszatérni ezen a két szabadnapon, ami, lehet, hogy egy teljesen új pályára állítja hosszú távon is. Változások jönnek!

Bak (december 22.–január 20.)
– Valami kisiklott a normális, megszokott kerékvágásból, és egyelőre csak kutatja az okát, illetve azt, hogyan csinálhatná vissza. Azonban lehet, hogy ez egy jel volt a továbblépésre!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nagyon régóta várja a fejleményeket egy ügyben, amiket a hétvégén meg is kap. Most viszont nem tudja magában tartani és szeretné világgá kürtölni. Jó ötlet lenne?

Halak (február 21.–március 20.)
– A hétvégén ráébredhet arra, hogy eddig felesleges volt sietni valamivel, hiszen temérdek idő áll még a rendelkezésére. Használja ki, tervezzen egy kicsit előre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!