Horoszkópok

2015.04.26. 14:45

Napi horoszkóp - A Szűznek nagyon jó kedve lesz egész nap

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – A közelmúltban találkozott egy izgalmas személlyel, akivel egyre szorosabbra fűzik a kapcsolatukat. Azonban ön ne siettessen semmit! Hagyja a maguk medrében folyni a dolgokat!

Bika (április 21.–május 20.) – Ma nagy sikerek érhetik a kreativitását próbára tevő feladatokban. Az így szerzett magabiztosság pedig az élet egyik teljesen más területén fogja felvértezni erővel. Csak így tovább!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy igen felkavaró vita zárult le a napokban ön és kedvese között. A hangulat azonban még közel sem rózsás. Megpróbálhatná ön megtenni az első lépést, így hamarabb kibékülnek.

Rák (június 22–július 22.) – Több olyan helyzet is megtalálja, amik előrelépési lehetőséggel kecsegtetnek, ám komoly erőfeszítést igényelnek. A kérdés csupán, hogy ön készen áll-e ezekre a kihívásokra!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Borzasztó nehezen kelt fel reggel, nagyon körülményesen indította a napot, de a folytatás már sokkal könnyedebbet ígér. Hamar átlendül a holtponton és felveszi a hét ritmusát!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ma semmi sem fogja zavarni, nagyon jó kedve lesz egész nap. Nem különösebben foglalkozik a világ gondjaival, csak sodródik az eseményekkel.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Rendkívül izgatott egy ellenőrzés miatt, de az igazság az, hogy nagyon jól felkészült, ezért semmi félni valója nincsen. Pazar eredményekkel fog zárulni a nap, ne izguljon!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma úgy tűnik, hogy mindenki maga ellen van. Nem eszik azonban azt olyan forrón, legyen egy kicsit megértőbb a kollégákkal szemben! Mindenek előtt tartson önvizsgálatot !

Nyilas (november 23.–december 21.) – Remek nap vár önre, minden olajozottan megy majd és könnyen jönnek az ötletek a jövőre nézve. Ha a mai napon valami az eszébe jut, vegye fontolóra a megvalósítást!

Bak (december 22.– január 20.) – Kellemetlen mondandója van valakinek, amit nem szabadna tovább magában tartania, mert csak növeli a feszültséget. Inkább üljön le és beszéljék meg a dolgokat!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Partnere elvárná öntől, hogy mindent megosszon vele. Legyen szó jelentéktelen dologról, vagy olyasmiről, ami még csak tervként létezik a fejében, jobb lenne elmondani neki!

Halak (február 21.– március 20.) – Sajnos kevés pozitív élmény fogja érni a hét elején, és ráadásul még fáradt is. Próbáljon meg tartalékolni az energiáival és csak annyi munkát végezni, amennyit feltétlen kell!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!