Horoszkópok

2016.01.13. 17:40

Napi horoszkóp - A Vízöntő csak sok kávéval lesz képes átvészelni ezt a napot!

A Halah nem adja fel harc nélkül.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Ha lehet, ma tartózkodjon az üzleti eredetű megbeszélésektől, mivel heves vitákba torkollhatnak. Inkább beszéljenek meg egy másik időpontot, ami mindkettejüknek megfelel!

Bika (április 21.-május 20.)
- Már egy ideje csak veszekszik valakivel a munkahelyén, és a helyzet továbbra sem akar csitulni. Talán okos ötlet lenne megkérezni egy harmadik személy véleményét a dologról.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Az utóbbi napokban erős nosztalgia fogta el, és komoly hiányát kezdte érezni valakinek. Túl kell végre tennie magát a történteken, és vésse az eszébe: az idő mindent megszépít!

Rák (június 22-július 22.)
- Minimális energiaráfordítással, illetve maximális koncentrációval igen komoly előnybe kerülhet vetélytársaival szemben. Ilyen lehetőségek ritkán adódnak az életben!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Még le se tudta az ön előtt tornyosuló akadályt, máris egy következő miatt aggódik. Ne akarjon mindent egyszerre, mert úgy nem fog tudni kellőképpen koncentrálni!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- A minap egy remek élmény érte, ami felnyitotta a szemét. Rájött, hogy így is lehet csinálni a dolgokat. Talán a jövőben is többször járhatna így el!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Szent meggyőződése, hogy hatalmas üzletet köthet, azonban, ha a dolgok mögé néz, és egy kicsit informálódik, akkor rá fog jönni, hogy csúnyán rá akarják szedni!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Jó érzékkel nyúl új dolgokhoz, és kreál belőlük egyedit és különlegeset. Ma ismét egy ilyen lehetőség üti fel a fejét, de a feladat is jóval nagyobb, mint az eddigiek.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Barátai ma fontos szerepet fognak játszani, mivel valamelyikük egy hosszú távú befektetést kínál majd önnek. Vakon megbízik az illetőben, hiszen minden oka megvan rá!

Bak (december 22.-január 20.)
- Ha valaki, akkor ön képes lehet ilyen rövid idő alatt a legtöbbet kihozni az adott feladatból! Egy szemernyi kétely se legyen önben, meg fogja csinálni!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Csakis sok kávéval fogja átvészelni a napot, mert bizony késő délutánig, akár estig is bent kell majd lennie a munkahelyén. A szorgalma azonban eredményt is hoz majd!

Halak (február 21.-március 20.)
- Tudja, hogy hiába minden, mert ez a hajó már elment, ön viszont olyan természet, aki harc nélkül nem adja fel. Legalább azt is megtudja, hogy nem magán múlott a dolog!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!