Horoszkópok

2015.07.02. 11:01

Napi horoszkóp - A Vízöntő elég erőt érez, hogy előrébb lépjen a munkahelyén

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

PLT-információ

Kos (március 21.–április 20.)
– Nagyon foglalkoztatja egy ügy, mégsem tett eddig semmit annak érdekében, hogy előrevigye. Ez esetben nem is érdemes kapkodnia, mert a végén még elhamarkodott döntést hoz.

Bika (április 21.–május 20.)
– A mai nap a nagy találkozásokról fog szólni. Egyik nagyon kedves barátjával, nagy szerelmével vagy egy rég nem látott családtagjával futhat össze és tölthet el egy kellemes délutánt.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Itt lenne az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Régóta táplál valaki iránt komoly érzéseket, azonban nem tette meg a szükséges lépéseket. Döntse el, hogy mit szeretne!

Rák (június 22.–július 22.)
– Lehet, hogy nem tudja majd minden elképzelését megvalósítani, de ha felállít egy fontossági sorrendet az elintézendő dolgok között, akkor tevékeny napot fog ma zárni.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Kicsit szürkének tűnhet a nap nagy része, este azonban valaki olyannal találkozhat, aki komoly hatással lesz önre. Inspirálni, motiválni fogja céljai elérésében!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nincs mese, elő kell venni azokat az ügyeket, amiket az utóbbi időben szőnyeg alá söpört. Hamar túlesik majd rajtuk és meglátja, a kedve is sokkal jobb lesz utána!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nem a legjobb hangulatban lesz ma, és ennek valaki olyan ihatja meg a levét, aki amúgy közel áll önhöz. Maradjon higgadt és semmiképp se legyen mogorva vele!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Igen nagy terveket szövöget szerelmi téren már egy ideje és képes bármit megtenni a siker érdekében. Ha jól keveri a lapokat, ma végre fordulat állhat be az ügyben.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– A délelőtt talán egy kicsit nehezen indul majd, de a délutánra remek passzba kerülhet. Jó hangulata másokra is kihatással lehet, keresni fogják a társaságát.

Bak (december 22.–január 20.)
– A rossz hír, hogy van az életében valami, amitől nem maradéktalanul boldog. A jó hír, hogy ezt ma lehetősége lesz megváltoztatni és új lappal indíthat majd.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nagyon magabiztosan vág neki a mai napnak, aminek következtében elég erőt érez majd, hogy megteremtse arra a lehetőséget, hogy karrierjében is előreléphessen. 

Halak (február 21.–március 20.)
– Vigyázzon, mert a délután folyamán valaki megpróbálja majd egy kétes üzletbe keverni önt! Ha kicsit a dolgok mögé néz, akkor hamar rájöhet a turpisságra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!