Horoszkópok

2016.04.04. 10:02

Napi horoszkóp - A Vízöntő hagyjon időt az érzéseinek, elmúlik a fájdalom

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Most telis-tele életerővel, így szinte minden össze fog jönni, amit szeretne. Sikeres lehet a munkahelyén, és a szerelmi életében is nemrég állt be pozitív változás.

Bika (április 21.-május 20.) - Amit ma tesz, komoly kihatással lesz a továbbiakra. Jól gondolja meg, hogy határoz, hiszen később már nem lesz visszaút, egy esetleges rossz döntéssel sokat árthat magának!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Régóta várta azokat az impulzusokat, amik elindíthatják egyik, vagy a másik úton. Nem kell nagy dologra gondolni, néha egy jó baráti beszélgetés is sorsfordító felismerést hozhat.

Rák (június 22.-július 22.) - Elég nagy munka volt rendezni a saját dolgait, és ha most megint elkezd mások gondjaival foglalkozni, akkor ismét megúszik mindennel. Most csakis magával foglalkozzon!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Szorult helyzetekben mindig érdemes a rutinra támaszkodni. Ha nem tudja, hogyan tovább, használja a tapasztalatát, hiszen ami egyszer bevált, ahhoz nyúlhat ezúttal is.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ezen a hétvégén sem tudott igazán pihenni, így nagyon nyögvenyelősen indul majd a mai nap. Lehet, hogy pár nap szabadságot most már beiktathatna!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Minden teendőre, amit mára betervezett, nem lesz ideje, így, ha valaki felajánlja a segítségét, véletlenül se utasítsa vissza, mert különben nem lesz esélye a dolgai végére érni!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Bár még mindig próbálja magát összeszedni, de komoly kritikát kell kiállnia a nap folyamán. Nem érdemes harcolni, próbálja meghallani benne az építő tanácsokat.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nem szívesen tölt ma sok időt a munkahelyén, amint teheti, menne is haza. Ha lehet, akkor dolgozzon otthonról, a jó környezetben a munka is gyorsabban fog menni.

Bak (december 22.- január 20.) - Talán még sohasem nehezedett ekkora nyomás magára. Felelősségteljesen kell döntenie, és most nemcsak a saját sorsa függ a döntésétől, hanem pár közeli ismerőséé is.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nem igazán tudja feledni a közelmúlt eseményeit, és ez erővel nem is fog menni. Bizonyos dolgoknak időt kell hagyni, és majd szépen lassan elmúlik a fájdalom. Kitartás!

Halak (február 21.- március 20.) - A munkahelyén jelenleg rendben van minden, ne idegeskedjen a karrierjén. Jót is tenne magának, ha lazításképpen egy kicsit ki tudna szakadni a szürke hétköznapokból.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!