Horoszkópok

2015.03.03. 13:59

Napi horoszkóp - A Vízöntő hallgasson a józan eszére!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Talán itt az ideje jobban átgondolni, hogy mit engedhet meg magának és mit nem. Nem kell vészharangokat kongatni, csak a délután folyamán kisebb kiadások várnak önre!

Bika (április 21.–május 20.)
– Nehezen fogja ma megtalálni a közös nevezőt másokkal. Ebben nem biztos, hogy ők lesznek a hibásak, ugyanis lehetne egy kicsit rugalmasabb is. Nem így gondolja? 

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Egyik barátja nagyon sokat készült arra, hogy meglepje önt valamivel, ám ön idő előtt rájött a dologra. Próbáljon majd úgy tenni, mintha nem tudott volna róla!

Rák (június 22.–július 22.)
– A munkában ma nem ismer pardont, mindent pontosan betartva végzi majd a dolgát. Ma minden kételyt eloszlat maga felől.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Teljesen biztos abban, hogy jó úton jár, azonban valaki mindig ennek az ellenkezőjét bizonygatja. Nem szabad hagynia, hogy eltántorítsák céljaitól!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ne keseredjen el, ha valami elsőre nem sikerül! Lehetséges, hogy többször is neki kell majd futnia valaminek, mielőtt megoldást talál a problémára.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Lehet, hogy az utóbbi időben nem sok oka volt örülni, de azért jócskán van, amiből erőt tud meríteni, mert barátai sikerei is boldoggá teszik!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Hajlamos lehet ma kicsit elérzékenyülni vagy csak túlreagálni dolgokat. Ha teheti, legyen minél többet szerettei társaságában!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nincs mese, szembe kell néznie a lelki terheivel, hogy végre továbbléphessen és megnyugodhasson. Ma alkalma nyílik ezeket végleg lezárni!

Bak (december 22.–január 20.)
– Óvatosnak kell lennie, mert ha ma felvetül egy probléma, még véletlenül sem söpörheti a szőnyeg alá. Legyen túl rajta, rendezze le még ma!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– A mai nap folyamán az érzelmek befolyásolhatják a döntéseit, pedig a józan eszére kellene inkább hallgatnia.

Halak (február 21.– március 20.)
– Nem szabad mindenki terhét magára vállalnia, vannak teendők, amiket nyugodtan meghagyhat másoknak. Ma csak a saját dolgaival foglalkozzon!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!