Horoszkópok

2015.09.03. 11:13

Napi horoszkóp - A Vízöntő kérjen bocsánatot!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Aggodalomra semmi ok, minden helyre fog jönni, jóval hamarabb, mint ahogy azt gondolná. Önhibáján kívül fajult idáig ez a bizonyos helyzet, és más feladata is, hogy megoldja!

Bika (április 21.–május 20.) – Ma még lehet, hogy kissé borúsan látja a dolgokat, de holnapra minden kitisztul és el is felejti az ügyet a hétvégére. A hét utolsó munkanapján azonban még várja pár feladat!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Felejthetetlen pillanatokat tölthet ma együtt a családtagjaival. Már rá is fért önre egy ilyen jellegű kikapcsolódás, mert valljuk be, az utóbbi időben elhanyagolta a családját.

Rák (június 22.–július 22.) – Nagy hajtás lesz ma, de megéri küzdeni, mert az este mindenért kárpótolja. Egy kis összejövetelre hivatalos, amiből hatalmas buli kerekedik, ráadásul még egy kedves idegent is megismer.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Az utóbbi időben túl sokat gondolt a jövőre és kevésbé figyelt a jelen történéseire. Így történhetett, hogy pár dologról lemaradt. Szerencsére semmi olyan, amit ne tudna pótolni.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Szeret a saját tempójában dolgozni, és nem rajong az ötletért, hogy valamit gyorsan még a héten le kell adnia. Azonban, ha ezt letudja, onnantól fellélegezhet!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Kissé pokróc hangulatban lesz a nap folyamán, így talán jobban is teszi, ha nem kezdeményez beszélgetéseket, csak végzi a saját dolgát szép csöndben.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Néha nehéz kimondani, főleg, ha nem teljesen értünk egyet vele, de ha egy bocsánatkéréssel el tudja intézni a dolgot, célszerű lenne végre pontot tenni így az ügy végére.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Csak azért, mert páran kételkednek önben, nem szabadna feladnia az álmait. Ha más nem, motiválja az, hogy megmutassa ezeknek az embereknek, hogy mire képes!

Bak (december 22.–január 20.) – Meglepődve tapasztalja, hogy még mindig nem jött ki a gyakorlatból egy bizonyos téren. Pusztán rutinból úgy oldja meg a dolgot, ahogy senki más sem lett volna képes rá.

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Érthető okokból kifolyólag, de azért igen bántón viselkedett az ön környezetében élőkkel, amit ideje lenne helyretenni egy bocsánatkéréssel vagy egy kedves gesztussal!

Halak (február 21.–március 20.) – Nehéz elszakadni olyan emberektől, akikkel sokáig dolgozott együtt, de néha muszáj váltani. Higgye el, a következő társasággal még jobban ki fog majd jönni!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!