Horoszkópok

2015.07.23. 10:42

Napi horoszkóp - A Vízöntő legyen kicsit befogadóbb

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21–április 20.) – Bármibe fog, siker fogja koronázni erőfeszítéseit a hét utolsó munkanapján is. Elégedettség tölti el, és egy vitás helyzetben remek kompromisszumot köt.

Bika (április 21–május 20.) – Nem látja értelmét a konfliktusoknak, ezért amikor megpróbálnak fogást keresni magán, nagyon okosan inkább elvonul és ráhagyja a többiekre a dolgot.

Ikrek (május 21–június 21.) – Ma nem kerülhet ki egy igen komoly vitát, ami abból fakad, hogy nem hajlandó változtatni a nézetein. Más kedvéért nem is érdemes magunknak ellentmondani!

Rák (június 22–július 22.) – Végre megszabadult azoktól a gátlásoktól, amik eddig visszatartották abban, hogy valami igazán hangzatos eredményt érjen el.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Nagyon jókor fog jönni a hétvége, az már biztos. Az utóbbi napokban teljesen összezavarodott, nem tudja pontosan, kitől mire számítson.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Semmi sem végleges, így még egy becsúszó szereléssel menthet a gólvonalról. Az eset viszont remek tapasztalattal szolgálhat.

Mérleg (szeptember 24 –október 23.) – Ne legyen bűntudata, mert kicsit magával is foglalkozik. Sokat dolgozott a közelmúltban, ön is tarthat egy kis pihenőt. A hétvége legyen a magáé!

Skorpió (október 24– november 22.) – Keresi az izgalmakat, kihívja a nehezebbnél nehezebb feladatokat maga ellen. Ezzel semmi gond, hiszen bírja az iramot!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Meg kell próbálnia megmenteni, amit menthető, hiszen a kollégái nem biztos, hogy jó szemmel nézik, ha csak kibekkeli a mai napot.

Bak (december 22– január 20.) – Nem szeret tartozni, de most mégis hálás lehet valakinek, aki kihúzta a slamasztikából. Ne aggódjon, az illető nem olyan, hogy ezt visszakéri!

Vízöntő (január 21– február 20.) – A napokban jó esélye van rá, hogy megtalálja az igazit! Csupán annyit kell tenni, hogy kicsit befogadóbbá válik!

Halak (február 21– március 20.) – Ebben a hatalmas hőségben csak szenved a munkahelyén. Próbáljon minél hamarabb végezni és a hétvégét péntek délután a strandon tölteni.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!