Horoszkópok

2014.03.12. 12:47

Napi horoszkóp - A Vízöntő lépjen a tettek mezejére!

Mindenkinek jólesik olykor egy kicsit lazítani, a Nyilas is engedjen meg ma magának egy görbe napot.

Kos (március 21–április 20.) – Ha vége van egy kapcsolatnak, akkor vége van, nem érdemes további ábrándokat kergetnie, mert csak magának okoz még több kellemetlen percet. Zárja le elegánsan, ez az ön stílusa!

Bika (április 21–május 20.) – A Bika ma makacsságával és önfejűségével komoly bajba sodorhatja önmagát. Próbáljon meg változtatni a hozzáállásán, mert utólag már késő lesz bármit is megbánnia.

Ikrek (május 21–június 21.) – Rugalmassággal és engedékenységgel megy ma a legtöbbre, így van még esélye arra, hogy egy megromlott kapcsolatot helyrehozzon. Máskülönben keresztet vethet rá.

Rák (június 22–július 22.) – Ha továbbra is köti az ebet a karóhoz, akkor csak további lavinát indít el egy roppant kényes ügyben. Revideálja a nézeteit, higgye el, nem olyan nehéz más szemszögből nézni az eseményeket.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Bonyolult és körülményeskedő lesz ma az Oroszlán, nehéz vele zöldágra vergődni. Munkatársainak is feltűnik ez a megszokottól eltérő viselkedése.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ha közeledni szeretne a párjához, akkor elsősorban a lelkéhez kerüljön közel, a többivel ráér még. Vigyázzon, hogy nyers stílusával most ne sértse meg az érzékenységét!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Állandó vitatkozás jellemzi a mai napját, sem a munkahelyén, sem a családjában nincs béke. És legfőképpen a lelkében nincs! Mi történt önnel, hogy ilyen harapós ma?

Skorpió (október 24– november 22.) – A Skorpió az örök romantikus, a javíthatatlan álmodozó. Ma azonban teljesen ki kell józanodnia, mert egy esemény ráébreszti, hogy amit eddig hitt, az csupán illúzió.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Mindenkinek jólesik olykor egy kicsit lazítani, ön is engedjen meg ma magának egy görbe napot. Nem fontos mindig a munka frontján helytállnia, senki nem várja el öntől.

Bak (december 22– január 20.) – A Bak az utóbbi néhány hétben alapos személyiségváltozáson ment keresztül, méghozzá előnyére. Ez a családjának is feltűnik, mindenki az ön társaságát keresi.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Tervekkel már tele van a padlás, ideje lenne a tettek mezejére lépni. Ha túlságosan sokáig tervezgeti a jövőjét, a végén már nem is lesz biztos abban, hogy valóban jó úton jár-e.

Halak (február 21– március 20.) – Békességben is el lehet válni egymástól, ha vége van egy barátságnak, nem fontos a haragot őriznie. Fogadja el, hogy az élet egy folyamatos változás, nincsenek benne állandóságok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!