Horoszkópok

2015.02.12. 15:35

Napi horoszkóp - A Vízöntő már délután megkezdi a hétvégét, a párjával együtt

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Egyik barátjától, akin szorult helyzetében nem olyan régen segített, kaphat ma nem várt támogatást. Ápolja ezeket a kapcsolatokat, mert ilyen barátok nem nőnek minden fán!

Bika (április 21.–május 20.)
– Az utóbbi időben sokat dolgozott, és nem csak a saját karrierjét egyengette, hanem sokszor túlórázott mások miatt is. Ma itt lenne az ideje, hogy kicsit magával is foglalkozzon!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nem minden tette töltötte el örömmel mostanában. Másoktól várná a megoldást, de az igazság az, hogy a segítség saját magától érkezhet. Változtasson életvitelén!

Rák (június 22.–július 22.)
– A sok munka elveszi az életkedvét. Hajdanán megőrült a sportokért, így tudna mihez nyúlni, ha el akarja űzni a fásultságát.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Vesse bele magát a jókedvű alkotás örömébe. Nagyon sikeres napja lesz, remekül építheti a karrierjét is, és amihez csak nyúl, arannyá válik majd!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Egy nehéznek ígérkező megbeszélés miatt már napok óta nyugtalan. Ma bebizonyosodik majd, hogy nem kellett tőle tartania.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Okosan kell beosztania az energiáját, mert, bár nem lehetetlen megoldani a feladatokat, de ha rosszul taktikázik, el fog fogyni az ereje a hajrára!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– A közelmúltban megígért valamit egyik közeli ismerősének, azonban kiment a fejéből a dolog. Ma alkalma nyílhat korrigálni a hibát!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Annyira pörgött a munkahelyén, hogy most nem tudja úgy élvezni a szabadságot, ahogy kellene. Nem menjen sehova, pihenjen otthon!

Bak (december 22.–január 20.)
– Érdemes ma elfogadni azt a bizonyos segítő kezet, ugyanis csapatban jóval hamarabb megoldást találnak a problémákra.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Sok időt tölthet majd a kedvese társaságában a nap folyamán. Már délután ellazulhat és megkezdheti a hétvégét.

Halak (február 21.–március 20.)
– Az anyagi gondok miatt teljesen befordult az utóbbi időben. Megrémíti a helyzet és nem látja a kiutat. Ám hamarosan elvonulnak a viharfelhők!





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!