Horoszkópok

2015.07.27. 18:05

Napi horoszkóp - A Vízöntő nagy önbizalommal vetette bele magát egy feladatba

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Értékelnie kellene valakinek a bizalmát, aki megosztott önnel egy hatalmas titkot. Próbálja ezt megőrizni, még akkor is, ha ez nem lesz mindig könnyű a mai nap folyamán.

Bika (április 21.–május 20.)
– Ha ma nem lesz képes engedni az igazából, akkor nagyon nehéz napnak néz elébe. Hasonló felfogású partnerrel keveredik vitába, ezért egy kevés kompromisszumra lesz szükség.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Valaki nem tett eleget az ígéretének, ami önt igen nehéz helyzetbe hozta. Most esdekel az illető, hogy adjon neki még egy esélyt, de ön hezitál, mert már nem tud úgy megbízni benne.

Rák (június 22.–július 22.)
– Szeret megfontoltan dönteni, akár többször is átrágni egy kérdést. Ma lesz ideje bőven gondolkodni, hiszen a nap is egy kicsit lassabban indul majd be a szokásosnál.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Igen felkavaró híreket kap, amiket nem képes egyedül feldolgozni. Muszáj megbeszélnie az egyik barátjával, hogy pontosan mi miért történhetett. Most ez a legfontosabb!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)
– Ha mindig meghátrál a legelső akadálynál, akkor nem fog sosem maradandót alkotni. Most itt a lehetőség, hogy valami igazán nagyot húzzon, de ahhoz picit küzdeni is kell!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– A nap minden egyes perce be van táblázva önnek, és nem vesztegethet felesleges dolgokra időt. Szerencsére erre ma teljesen felkészült, és tökéletes fordulatszámon pörög!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Kommunikatív nap lesz, az már biztos! Szinte be nem áll a szája, valakivel mindig beszélgetnie kell majd. Mikor hazaér, sem hagyják békén a fontos telefonhívásokkal!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Csalódás érte a közelmúltban, és olyanban ingott meg a bizalma, akihez mindig fordulhatott, ha bajban volt. Most egyedül érzi magát, pedig csak körül kellene néznie!

Bak (december 22.–január 20.)
– Szeret mindent az utolsó pillanatra hagyni, és általában be is válik a munkaüteme, de ma jobb lesz sietni, mert nem várt tényezők hátráltathatják. Jobb hamarabb letudni a munkát ma!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nagy önbizalommal vetette bele magát egy feladatba, és az eredmények futószalagon jönnek is. Látja, csak a megfelelő hozzáállásra volt szüksége, hogy előre haladjon!

Halak (február 21.–március 20.)
– Olyan tanácsot kap ma, amit furának tart, és nem is igazán hisz a sikerességében. Pedig olyan illető adta, akinek igazán adhat a szavára. Ne kételkedjen, csak csinálja!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!