Horoszkópok

2014.06.27. 13:05

Napi horoszkóp - A Vízöntő ne ragaszkodjon a régi szokásaihoz

Jó hír az Ikreknek, hogy a mai napon egy csapásra megoldódhatnak a problémái.

Kos (március 21–április 20.) – Kedves Kos! Legyen ez a nap a szórakozásé, az örömé, felejtse el a gondokat, csináljon közös esti programot a barátaival, és a munkáról egyáltalán ne beszéljenek.

Bika (április 21–május 20.) – A Bika hajlamos a költekezésre, még akkor is, ha éppen üres a pénztárcája. Ma azonban legyen visszafogottabb, mert a jövő héten nagyobb összegre lehet szüksége.

Ikrek (május 21–június 21.) – Jó hír az Ikreknek, hogy a mai napon egy csapásra megoldódhatnak a problémái, a lelke újra szárnyalni fog, már nem érzi a múlt nyomasztó fájdalmát. Az élete újra a régi!

Rák (június 22–július 22.) – A Rák nem szeret kizökkenni a megszokott kerékvágásból, pedig ma erre kell felkészülnie: semmi sem úgy alakul, ahogyan az lenni szokott. De ön igazából nem is bánja ezt a változást!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Nyűgös lesz ma egész nap, már a felkelés is komoly fizikai megpróbáltatást jelent önnek. Lehet, hogy egészségügyi probléma áll az állandó fáradtsága hátterében?

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – A Szűz rendkívül egyenes jellem, éppen ezért mindenkit hamar a bizalmába fogad. A mai napon azonban nem árt, ha fenntartással és bizalmatlansággal fogadja azt, amit hall.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Tegye a szívére a kezét, s akkor rá fog jönni, hogy ön sem úgy viselkedett az utóbbi időben a párjával, ahogyan az elvárható lett volna. A mai nap alkalmas a változtatásra.

Skorpió (október 24– november 22.) – Egy kicsit alaposabb szervezéssel sokkal több mindenre jutna ideje. Például a pihenésre, elvégre a hétvége erre való. Hagyja a nagytakarítást, inkább nézzen meg egy jó filmet.

Nyilas (november 23–december 21.) – Kedves Nyilas! A csillagok tanácsa szerint ma ne fogjon semmi olyan tevékenységbe, amiben a pénz játssza a főszerepet. Ugyanis ma csak rosszul járhat.

Bak (december 22– január 20.) – A Bak ma a szokásosnál is érzékenyebb lehet, s ennek oka a bolygók együttállásában keresendő. Akárhogyan is próbálkozik, ma nem tud a racionalitás talaján járni.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Ne ragaszkodjon mindenáron a régi szokásaihoz, a változás olykor jót tesz az ember lelkének. Önnek is egy ilyen frissítésre lenne szüksége, hogy megújuljon a lelke.

Halak (február 21– március 20.) – Az ön hangulatát ma semmi sem tudja sem befolyásolni, sem elrontani. Pozitív életszemléletének köszönheti, hogy még egy unalmas társaságban is képes jól érezni magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!