Horoszkópok

2015.03.06. 14:47

Napi horoszkóp - A Vízöntő számára a nap vége meglepetést tartogat!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Bár hétvége van, ön mégis nyugtalan és nem leli a helyét. Valami izgalmasra vágyik, ezért lehetséges, hogy kisebb őrültségre adja a fejét az elkövetkezendő napokban.

Bika (április 21.–május 20.)
– A boldogtalanság, amit az utóbbi időben érez, nem mások hibája, csakis az öné. Ha nem képes elfeledni a régi rossz dolgokat, akkor ne várja, hogy minden rendben legyen a lelkében!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Lehet, hogy furcsán hangzik, de a hibákkal lesz valami egy nagy egész. Ha megismerte egy dolog rossz oldalát, sem szabad elkeserednie. Az éremnek is két oldala van!

Rák (június 22.–július 22.)
– Ma aztán tényleg senki és semmi sem tudja kihozni a sodrából. Hozza ezt a laza és magabiztos stílust, és meglepő sikereket fog elérni.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Sosem könnyű ítélkezni magunk felett. Még nehezebb, ha komoly végkimenetele lehet a dolognak. Ha képes a számadásra, nagyot léphet előre!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)
– Az, ami csak közel tökéletes, önnek nem elég jó, mindig a maximumra törekszik. Ha úgy érzi, hogy valamilyen téren még javulhatna, tegyen érte!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Akad pár teendője a hétvégén, ami így elég zsúfolt lesz, ráadásul még mások is önt fogják zaklatni a problémáikkal. Mondjon nekik nemet!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Csodálatos hétvégében lesz része kedvesével, mivel minden úgy alakul majd, ahogy eltervezték. Ez a két nap csakis a pihenésről fog szólni!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Mindig csak a karrier és a munka jár a fejében. Nem törődik mással, még hétvégén is csak a feladatok foglalkoztatják. Tarthatna egy kis szünetet!

Bak (december 22.– január 20.)
– Nem szereti, ha mások olyan dolgokba ártják bele magukat, amihez semmi közük. Azonban ma igazán meghallgathatná barátja tippjét!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Találkozzon akárkivel a nap folyamán, segítőkészek lesznek önnel az emberek. A nap vége meglepetést tartogat!

Halak (február 21.–március 20.)
– Mehetnéke lesz a hétvégén, de az utóbbi hetekben teljesen elkészült az erejével. Ismerje fel, hogy végre szüksége lenne egy kiadós pihenőre!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!