Horoszkópok

2015.11.08. 19:22

Napi horoszkóp - A Vízöntő úgy érzi, felesleges munkát végez

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Minden feladat első próbálkozásra sikerülhet ma, hatalmas szériában lesz! A sikerélmények azért jobb, ha nem szállnak a fejébe, mert a beképzelt embereket senki sem szíveli! 

Bika (április 21.–május 20.) – Egy találkozás teljesen átír mindent, nem csak a napra, hanem kicsit hosszabb távra vonatkozólag is. Jó változásról van szó, de mint minden, ez is áldozatokkal járhat.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nagyon segítőkész ember, és ma szükség lesz erre a tulajdonságára. Egyik kollégájának vannak problémái, amiken már azzal is segíteni tud, ha csak meghallgatja őket!

Rák (június 22–július 22.) – Ma csak azokra a dolgokra összpontosítson, amik közvetlenül az anyagi helyzetére vannak kihatással. Ha teheti, még egy kicsit spóroljon, ne verje most magát költségekbe!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nagyon nehéz volt meghozni egy döntést, de az idő egyre jobban önt igazolja. Most már csak annyit kell tennie, hogy megmarad ezen az úton, és kitart az elképzelése mellett!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Valami feszültség keletkezett családon belül, amit úgy tud a legjobban elsimítani, ha nem kerít neki ön is nagy feneket. Csak olaj lenne a tűzre, ha elkezdene problémázni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Egy rendkívül jó hír birtokába jutott, ami az egész baráti társaságára kihatással lesz. Egyelőre nem közölheti ezt a többiekkel! Ki kell várnia a megfelelő pillanatot!

Skorpió (október 24.–november 22.) – A hétvége rendkívül jól telt, aminek hatására teljesen feltöltődött energiával. Hétfőn újult energiával vágott bele a nagy feladatokba, a lendület pedig még ma is töretlen lesz!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Már kora reggeltől folyamatos hajtásban lesz, de különösebb gond nélkül bírni is fogja a nagy tempót. Valaki majd megpróbálja kizökkenteni, talán hallgatnia is kellene rá.

Bak (december 22.– január 20.) – Úgy véli, hogy a kapott fel-adat nem teljesen az ön szakterülete, így nem tudja pontosan, hogy mit kezdjen vele. Kérje ki valakinek a segítségét, hogy nagyobb rálátása is.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Kicsit rossz passzba került a hét elején. Nehezen talált motivációt a szürkének ígérkező hétköznapokra, mivel úgy érzi, felesleges munkát végez. Meglepetés fogja érni!

Halak (február 21.– március 20.) – Lendületes napnak néz elébe, annyi biztos. Sajnos azonban ennek van árnyoldala is bőven, ugyanis nagyon könnyen túlterhelheti magát. Minden feladatot egyből magára vállal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!