Horoszkópok

2014.06.30. 10:17

Napi horoszkóp - A Vízöntőnek jót tenne egy kiadós alvás

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Napról napra egyre többet dolgozik, a családja is alig látja már önt. Biztos abban, hogy a karrier a legfontosabb a világon? Inkább élvezze a pénzt, amit a munkájával keres.

Bika (április 21–május 20.)
– Kedves Bika! Vége a lazsálásnak, itt az ideje, hogy a testét is karbantartsa, törődjön sokkal többet vele. Iktassa be napi életébe a sportot, a jóleső mozgást a szabad levegőn. 

Ikrek (május 21–június 21.)
– Nagy utazás előtt áll ma az Ikrek, amire nem is tudott kellőképpen felkészülni, annyi munkája volt az utóbbi napokban. De ez nem is baj, hagyja, hogy spontán alakuljanak a dolgai.

Rák (június 22–július 22.)
– Be kellene látnia, hogy egy ideje már feleslegesen küzd, amolyan szélmalomharcot vív a kapcsolatáért. Itt az ideje, hogy elbúcsúzzanak egymástól és új életet kezdjenek.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Ön bizony elkövetett egy hibát, ami akár végzetes is lehet a párkapcsolatára nézve, ha nem kapcsol időben. Amíg lehet, mentse, ami menthető, a fő az őszinteség.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Válasszon okos taktikát, akkor érhet csak el eredményt a munkahelyén. Látsszon inkább egy kicsit gyengének, ne fitogtassa az erejét, és várja ki türelmesen, míg eljön az ön ideje.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Kedves Mérleg! Ha már elkezdte a nagytakarítást, akkor fejezze is be. Most már nem érdemes félúton abbahagynia, még egy kis kosz és rendetlenség, s ragyog a lakása.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Ha nem lovalná bele magát abba, hogy milyen sanyarú a sorsa, akkor akár még jól is érezhetné magát a bőrében. Legyen sokkal, de sokkal pozitívabb, mint eddig.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Kedves Nyilas! Ma önre mosolyoghat a szerencse csillaga, vegyen hát egy sorsjegyet. Bár nem hisz benne, de ma mégis nyerhet vele. A lottót se felejtse el megírni!

Bak (december 22–január 20.)
– Ha fontos önnek valaki, ha közel áll a szívéhez, akkor ma eljött az idő, hogy közölje is ezt az illetővel. Ne féljen a visszautasítástól, a másik is hasonlóképpen érez, mint ön.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– A Vízöntő ma nagyon kimerültnek érezheti magát energetikailag, szinte alig áll a lábán. Ne gondoljon mindjárt a legrosszabbra, egy kiadós alvás is segítene a problémáján.

Halak (február 21–március 20.)
– A Halak ma találkozhat valakivel, aki nagy hatást gyakorol önre. Egészen annyira, hogy azon is elgondolkodik, mi lenne, ha gyökeres életmód-változtatásba kezdene.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!