Horoszkópok

2014.09.24. 16:00

Napi horoszkóp - A Vízöntőnke régi álma teljesülhet, ha bátor lesz

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Lelkiismeretes munkája ma kifizetődni látszik, ugyanis elismerésre számíthat. Magánéletét tekintve a nemrég köttetett új ismeretséggel egyre inkább megbarátkozni látszik.

Bika (április 21.–május 20.)
– Munkahelyén konfliktusokra számíthat ma, mert úgy érzi, minden lépését nyomon akarják követni. Ha ön kényelmetlenül érzi magát ettől, jelezze az illetékes felé a problémáját.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Ne hagyja, hogy egy ügy kösse le minden figyelmét, mert különben lényeges dolgokról maradhat le. Valaki olyan kerülhet ma az útjába, aki tudhatja a megoldást a bajára.

Rák (június 22.–július 22.)
– A szokásosnál érzékenyebb lehet a hangulata, mert többet gondol majd a múlt történéseire. Nem baj, ha nosztalgiázik, csak arra figyeljen, az ne menjen a jelen rovására.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Hatalmas energiával veti ma bele magát a munkába és rendkívül optimistán látja majd a dolgokat. Irigylésre méltó ez a lendület, amit igyekezzen kihasználni mindenben.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)
– Ne féljen változtatni a dolgokon, ha szükségét érzi az újnak. Ma egyébként különösen jó érzékkel bánhat a pénzzel vagy dönthet üzleti kérdésekben.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Kezdi megtalálni önmagát. Meglelte azt az elfoglaltságot, amiben úgy érzi, hogy kiteljesedhet, ettől az élet többi területén is sokkal magabiztosabbnak tűnik.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Vigyázzon arra, hogy kivel beszéli meg titkait, mert nem tudhatja, hogy ki akar ártani önnek. Csak párjával beszélje meg karrierjével kapcsolatos terveit.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Kapcsolati problémái kihatással vannak a közérzetére. Ha egy szakításon van túl, éppen itt az ideje túltennie magát a történteken. Van valaki, aki eddig csak önre várt!

Bak (december 22.– január 20.)
– Elég nehezen bízik másokban. Főleg így van, ha tanáccsal akarják ellátni. Ma azonban nem ártana meghallgatnia mások véleményét is egy bizonyos ügyben.

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Egyik régen dédelgetett álmát ma esélye lesz megvalósítani, ha elég bátran viselkedik. Bármennyire is nehezen elképzelhető, de higgye el, hogy eljött az idő!

Halak (február 21.– március 20.)
– Talán már belefáradt abba, hogy valakinek vagy valaminek újból és újból lehetőséget adjon. Ma megint választás elé kerülhet, és talán még utoljára megérné esélyt adnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!