Horoszkópok

2015.07.01. 09:13

Napi horoszkóp - Az egyedülálló Koshoz most bekopogtathat a szerelem

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Több jel is utal arra, hogy nagy változások vannak kialakulóban ön körül. Például ez lehet munkahelyváltás, vagy ha még egyedülálló, akkor most bekopogtathat önhöz a szerelem.

Bika (április 21–május 20.)
– Mostanság igen könnyen jöttek önnek a sikerek, ezért nem árt vigyáznia, nehogy átessen a ló másik oldalára. Vegye számba, kit bánthatott meg, mert valaki haragszik önre.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Újfent bizonyítania kell kitartását egy bizonyos ügyben. Meg kell mutatnia, hogy mennyire fontos önnek a dolog, amire a mai nap folyamán lehetőséget is fog kapni.

Rák (június 22–július 22.)
– A mostanság a fejében kavargó dolgot mindenképpen át kell rágnia magában még egyszer. Jó lenne, ha inkább aludna rá még egyet, nehogy elhamarkodott döntést hozzon.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Felütötte egy probléma a fejét, aminél nagyobb gond, hogy most nem számíthat senkire. Szereti kikérni barátai véleményét, de ez most olyan dolog, ami csak magára tartozik.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Járjon nyitott szemmel, hogy észre tudja venni a kínálkozó lehetőségeket. Ha egy kicsit szemfülesebb, akkor alaposan megkönnyítheti ma a dolgát!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Minden ember más és más. Így van ez a szerelemben is. Ha valaki nem úgy mutatja ki az érzelmeit, mint ahogy ön, az még nem azt jelenti, hogy önt nem szereti viszont.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Olyan ajánlatot kaphat ma, amire már nagyon régen vár. Azonban mint minden, ez sem lenne ingyen. Minden mást félre kellene tennie érte. Gondolja meg, hogy megéri e.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Hajtós napokon van túl, ezért nem csoda, hogy jól esik kicsit leülni és megfeledkezni a világ gondjairól. Ha erőt tud belőle meríteni, álmodozzon csak nyugodtan!

Bak (december 22–január 20.)
– Munka után, a kora estét töltse sportolással, ha teheti. Lehet, hogy kicsit fáradt a hosszú nap után, de higgye el, hogy nagyon sok energiával fogja feltölteni egy kis kikapcsolódás.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– A mai nap a munkáról fog szólni. Toppon kell lennie és minden feladatát maximálisan ellátnia. Az este meg lesz a jutalma a nehéz nap után, remekül érzi majd magát!

Halak (február 21–március 20.)
– Ma nincs apelláta, ellentmondást nem tűrően végzi a dolgát, és ugyanezt a határozott fellépést és pozitív hozzáállást várja el az ön környezetében lévőktől is.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!