Horoszkópok

2014.09.22. 13:54

Napi horoszkóp - Az egyedülálló Vízöntők ma párra találhatnak

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A meglévő, biztonságot nyújtót nem érdemes beáldozni valamiért, ami bizonytalan. Néha szükség van kockázatvállalásra, de ön most nem abban a helyzetben van.

Bika (április 21–május 20.)
– Remekül építi karrierjét. Ma azonban lehet, hogy majd választania kell munka és család között. Az utóbbi időkből kiindulva jobban tenné, ha most párja mellett döntene.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Mostanában úgy érezhette, hogy Fortuna teljesen elpártolt ön mellől, de ma fordulni látszik a szerencséje. Végre sikerélmény érheti, ami egy remek sorozat kezdete is egyben.

Rák (június 22–július 22.)
–Ön nem egy könnyű eset, sűrűn vitázik, legtöbbször akkor, ha igaza mellett kell kiállnia. Ma is egy ilyen vitára számíthat, csupán arra vigyázzon, ne menjen a kelleténél messzebb!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
– Éppen egy hosszadalmas és fáradtságos munka gyümölcsét igyekszik learatni, de mindent elronthat, ha sietteti a eredményt. Legyen türelemmel, és most már csak dőljön hátra.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Ma egy különösen nyugodt napra számíthat, ami remek alkalmat biztosít majd arra, hogy átgondolja hosszabb távú terveit és megnevezze céljait. Tisztán látja majd az utat.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– A sok feladat végeztével bátran bocsátkozhat kisebb értékelésbe, és örömmel nyugtázhatja, hogy remek munkát végzett. Most ideje más területen is rendet tennie az életében.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Sikeresen megnevezte a problémák forrását, de még nem mert lépni az ügyben. Bármennyire is nehéznek tűnik, igyekezzen megoldani, egy - kettőre megkönnyebbül majd.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Ön egy egyenes ember, ezért tartózkodjon a megjátszástól. Ha ma olyan helyzetbe kerül, mondja el nyugodtan az őszinte véleményét, sokkal jobban fogják ezért tisztelni.

Bak (december 22–január 20.)
– Egy vissza-visszatérő önt érintő problémára találhat ma egy végleges megoldást. Azzal pedig, hogy sikerül pontot tennie az ügy végére teljesen felszabadul.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Párkapcsolati téren az egyedülálló Vízöntőknek ma felragyoghat a szerencsecsillaguk, ugyanis valakihez közelebb kerülhetnek, akire régóta vágynak.

Halak (február 21–március 20.)
– Jelentéktelennek hitt dolgok kerülhetnek nagyobb megvilágításba a mai napon, amik teljesen pozitív változást idéznek elő önnél. Hogy mik ezek, azt csak ön tudhatja igazán.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!