Napi horoszkóp - Az Ikrek csábító ajánlatokat kap

2017. március 29., 00:01 szerző: Thoma Izabella
komment
A Kos ma nehezen boldogul mindennapi kötelességeivel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.) - Nehezen boldogul mindennapi kötelességeivel, és jobb, ha nem nyúl befektetésekhez. A csillagok arra figyelmeztetik, hogy a szavaknak kevésbé higgyen, mint a tetteknek.

Bika (április 21.-május 20.) - A Hold a Bika jegyében áll délután. Sok minden sikerül majd önnek. Igen jól érzi magát a bőrében, ami annak is köszönhető, hogy a pénzügyeit sikerül jó irányba terelgetnie.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Csábító ajánlatokat kap, hogyan fektethetné be a pénzét maximális nyereséggel. Gondolkodjon el ezen, de hallgasson meg még egy második véleményt is a dologról.

Rák (június 22-július 22.) - Nem csak hivatásában, de magánéletében sem ez lesz a legjobb napja. Kapcsolati problémáit csak nehezen tudja megoldani. A munkahelyén jobb, ha kicsit visszavonul.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ma mintha mindent akarna egyszerre, de a döntés pillanatában mindig zavarba jön. A cselekvéshez már nem igazán fűlik a foga, ahhoz ma túlságosan is enervált.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A fontos dolgokat délelőttre időzítse, mert ezekben az órákban még támogatja önt a Bika jegyében álló Hold. A délután folyamán már inkább lazítson.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Új dolgokba ma már ne kezdjen, inkább a lemaradásait hozza be. Bánjon óvatosan a rosszkedvű rokonokkal, mert egy ártatlan megjegyzéséből is óriási vita robbanhat ki!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ma elérheti a csúcsformáját. Új helyzetekben, talán új munkakörben kell bizonyítania, és ez remekül sikerül. A magánéletben is rengeteg élmény várja.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Sok munka várja, de sok kellemetlenség is. Elsősorban az emberi kapcsolatok terén boldogul nehezen. Úgy gondolja, hogy titokzatos, közben csak kiszámíthatatlan.

Bak (december 22.- január 20.) - Ön ma igazán elemében van, és még egy izgalmas flörtben is része lehet. Nemcsak a másik nemet szeretné elkápráztatni, hanem a környezetét, a munkatársait is.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A délelőtti órák alkalmasak lesznek arra, hogy bankügyleteit lebonyolítsa vagy hivatalos ügyek után járjon a hatóságoknál. A délután könnyen unalomba fulladhat.

Halak (február 21.- március 20.) - Nyugtalanná teszi ez a holdállás, ezért a legjobb, ha aktív tevékenységbe fekteti az energiáit a szorongás, töprengés, morfondírozás helyett! Este vegyen egy nyugtató fürdőt.

Thoma Izabella

2017. március 29., 00:01 szerző: Thoma Izabella

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...