Horoszkópok

2016.03.07. 08:16

Napi horoszkóp - Az Ikrek fontos döntés meghozatala előtt áll

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nem szívesen vesz részt különféle családi programokban, főleg most, hogy alig van ideje. Ne is próbálja magát megjátszani, inkább csak mondja el az igazságot. Azt jobban díjazzák majd!

Bika (április 21.–május 20.) – Kerülje a felesleges veszekedéseket, mert nem biztos, hogy most ön jönne ki belőlük győztesen. Most sokkal nagyobb tervek foglalkoztatják, mint a kicsinyes viták.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy olyan fontos döntés meghozatala előtt, mint amire készül, jobb kikérni mások véleményét is. Nem feltétlenül kell megfogadnia őket, csak ismerjen meg több nézőpontot is!

Rák (június 22.–július 22.) – Kísérelje meg legjobb, legudvariasabb oldala szerint elrendezni a régóta terítéken lévő ügyet. Ha így tesz, akkor legalább a modorát illetően nem érhetik támadások.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Megfeledkezhet mindenről, ami felesleges maga körül, és végre kibontakoztathatja a tehetségét valami olyanban, amiben igazán önmaga lehet! Adja át magát az élménynek!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ön mindent megtett! Azonban vannak helyzetek, amikor ez sem elég, és levonva a tanulságot tovább kell állnunk. Talán önnek is ezt kellene tennie!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Tény, hogy egyelőre nem úgy állnak a dolgok, ahogy azokat eltervezte, és alapos takarításra lesz szükség, hogy javítson, de még közel sincs minden veszve!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ha valamilyen probléma merült fel a párkapcsolatában, akkor azt most a világért sem szabad a szőnyeg alá söpörnie. Muszáj megbeszélniük a dolgot!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Mindig híres volt a határozottságáról, de egy ideje nem tudja, hogy mit lépjen egy bizonyos ügyben. Talán ki kellene kérnie párja tanácsát a kérdésben.

Bak (december 22.– január 20.) – Ne görcsöljön tovább azon, hogy minden tökéletes legyen. Jó ideje csak magán múlik, hogy nem esett szét a dolog. Itt az ideje elengedni, és próbáljon meg ön is továbblépni!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma sok mindent elintézhet, így, ha függőben hagyott egy családi veszekedést, a nap folyamán jó eséllyel lezárhatja azt, illetve munkájában is nagy előrelépés várható!

Halak (február 21.– március 20.) – Mindig tudatos és alapos, ha valamibe belekezd. Nincs ez másképen most sem, azonban egy külső tényezővel nem számolt. Bosszantja, hogy erre nincs ráhatása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!