Horoszkópok

2015.07.04. 13:44

Napi horoszkóp - Az Ikrek kényelmes ma, lemarad majd pár dologról

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

PLT-információ

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma előfordulhat olyan szituáció, amikor másokra kell hagyatkoznia. Nem szokott és nem is szeret igazán segítséget kérni, de ma el kellene fogadnia, ha valaki felajánlja!

Bika (április 21.–május 20.)
– Nem szabad, hogy elbizonytalanodjon, ha a szakterületén valaki jobban teljesített a közelmúltban, mint ön. Sarkallja a dolog még keményebb munkára, egy kevés versenyre!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– A kelleténél talán egy kicsit kényelmesebb lehet ma, így pedig lemarad majd pár dologról. Érdemes lenne azonban nyitott szemmel járnia, mert remek lehetőségek kínálkoznak!

Rák (június 22.–július 22.)
– Nyugtalannak érzi magát egész délelőtt, nem igazán találja a helyét. Igyekezzen minden teendőjét hamar lerendezni és délután egyből az otthon kényelmébe menekülni!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ne másokat hibáztasson! Ha mindig ugyanazokkal a problémákkal találkozik a mindennapok során, akkor érdemes lenne a saját háza táján sepregetni.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Korábban önhibáján kívül nem volt lehetősége megoldani valamit, amit nagyon szeretett volna véghez vinni. Most már más a lapjárás, aminek köszönhetően ma lezárhatja a dolgot!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Mindenkinek van egy határ, ameddig képes tűrni egy másik ember faragatlanságát, de önnél most betelt a pohár. Azonban, ha beolvas neki, legyen stílusos!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Mintha az utóbbi napokban csökkent volna a harci kedve. Könnyen javíthat a morálján, például egyen egy jó helyen, vegye meg magának, amire régóta vágyik!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Végre túljutott a tervezés fázisán és hozzáláthat álmai megvalósításához. Nagy lendülettel veti bele magát a munkába, igen komoly eredményekre számíthat!

Bak (december 22.–január 20.)
– Úgy véli, hogy valamiért nem tudott maradéktalanul megfelelni magának. Azonban érdemes lenne nem csak ezt az ügyet, hanem a nagyobb képet nézni. Lehet, az mást mutat!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Teljesen más fordulatszámon pörög majd, mint a többiek a környezetében. Egész nap tenni-venni fog, de mindezt örömmel teszi. Este a kedvesével remekül kikapcsolódnak!

Halak (február 21.–március 20.)
– Nosztalgikus hangulatba kerülhet a nap folyamán, és a régi barátságok juthatnak majd az eszébe. Van, akivel nagyon régen beszélt, talán itt lenne az ideje felvenni a kapcsolatot!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!