Horoszkópok

2015.08.26. 13:22

Napi horoszkóp - Az Ikrek már nagyon vágyik egy kevéske lazításra

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Kicsit jobban kellene figyelnie az egészségére, többször is beteg volt az utóbbi időben, ami visszavezethető arra is, hogy igen keveset sportol. Találjon új hobbit, mozogjon többet!

Bika (április 21.–május 20.)
– Értékelnie kellene azokat a dolgokat, amiket már elért vagy megszerzett az életben. Sokszor nem vesszük észre, hogy mi van a birtokunkban, amíg azt el nem veszítjük.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Már nagyon vágyik egy kevéske lazításra, amire ma délután lenne is lehetősége, azonban valaki segítséget kér magától, ön pedig nem fog tudni nemet mondani rá.

Rák (június 22.–július 22.)
– Egyik családtagjával igencsak elmérgesedett a viszony, amit itt lenne az ideje tisztázni, nehogy még tovább fajuljon a dolog. Amikor leülnek beszélni, kiderül, hogy egy félreértésről volt szó.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Itt az ideje, hogy a saját kezébe vegye az irányítást. Abba kell hagynia az önsajnálatot, felkelni a padlóról és továbbmenni. Csak megindulni nehéz, utána minden jön magától!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Most ki kell lépnie a tömegből és vezető szerepet vállalnia. Van egy feladat, amire csak ön tudja a megoldást, hát ne féljen hangot adni az elképzeléseinek. Csak jól járhat!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ön az a típus, akit nagyon nehéz legyőzni. Most sem hagyja magát elnyomni, küzd a legvégsőkig. Ez a mentalitás pedig, amikor már minden veszni látszik, sikert fog hozni!

Skorpió (október 24–november 22.)
– Kiegyensúlyozott és nyugodt az utóbbi időben, végre úgy tűnik, hogy a helyére került minden maga körül. Ráadásul egy érdekes idegennel is megismerkedhet ma!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Már borzasztóan nyomasztotta, hogy nem tud hogy meghálálni egy múltkori baráti segítséget. Ma végre alkalma lesz viszonozni a szívességet. Felszabadító érzés lesz!

Bak (december 22.–január 20.)
– Minden vágya, hogy lenyűgözzön egy bizonyos személyt. Azonban nem szabad olyannak tettetnie magát, ami nem ön. Higgye el, hogyha magát adja, sokkal több esélye van!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Kicsit magában kell maradnia, hogy újra felfedezze a lelkesedést. Meg kell találnia a válaszokat, hogy mit miért csinál, ebben pedig nem fog tudni más segíteni!

Halak (február 21–március 20.)
– Nem szabad, hogy hagyja úrrá lenni magán a depressziót. Felül kell kerekednie, mert ha befordul ebben a helyzetben, akkor sokkal nehezebb lesz megtalálni a kivezető utat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!