Horoszkópok

2015.04.14. 13:56

Napi horoszkóp - Az Ikrek régóta várt találkozót szervez ma

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Mindegy, hogy holnap ismét munkanap, este menjen el egy kicsit szórakozni. Álmai párjával találkozhat, ezért semmi esetre sem szabad ma szégyellősnek mutatkoznia!

Bika (április 21.–május 20.)
– Már egy ideje érzi a változás szelét, de egyelőre lényegi különbség mégsem mutatkozik. Ne siettesse a dolgokat, hagyja őket a maguk medrében folyni, lassan a helyére kerül minden!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Már régóta várt arra a találkozásra, amire ma kerül majd sor. A lényeg, hogy ne izguljon és adja saját magát. Az illető már önt választotta a randevúra, adjon ez kellő önbizalmat!

Rák (június 22.–július 22.)
– Erős hangulatváltozások fogják kísérni a napját, így lehetnek rossz pillanatok és kifejezetten jók is. Minden azon múlik, hogy ezekre hogyan reagál majd!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nem biztos, hogy szó nélkül el tud menni amellett, ami ma a tudomására jut majd. Talán nem is szabadna lenyelnie a dolgot és hangot kellene adnia a véleményének. 

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Sokat aggódott az utóbbi időben, és nem csak saját, hanem más dolgai miatt is. Most azonban rendeződni látszik minden és a kilátástalanság után végre kicsit boldogabb.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Szüksége van már egy pozitív eredményre, hogy visszaigazolást kapjon afelől, hogy jó, amit csinál. Csupán egy kevés kitartásra van szükség és megkapja, amit szeretne.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Egyelég komoly vitába keveredhet az egyik rosszakarójával, amit most már, hogy tud róla, könnyen elkerülhet. Felesleges lenne vele hajba kapni, csak bosszantja magát!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Régóta nem leli a választ egy igen fontos ügyben, azonban ma áttörést érhet el, hála az egyik barátjának. Ne felejtse el megköszönni neki a segítséget!

Bak (december 22.– január 20.)
– Végre meg kellene tanulnia nemet mondani. Sok feladatot a nyakába aggattak, és most ki sem látszik a teendőkből, amik előrelépéssel sem kecsegtetnek, csupán kizsigerelik!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ma valaki elkövethet egy hibát, aminek sajnos igen komoly következményei lesznek. Önt is érinti majd a dolog, és nem tud mit tenni egyelőre. A saját feladatát lássa el maximálisan!

Halak (február 21.–március 20.)
– Új nap, új lap, új lendület! Nagy lesz a munkakedve, nem ismer majd leküzdhetetlen akadályt, és mindent el akar intézni még ma. Csak győzze szusszal a tempót!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!