Horoszkópok

2015.10.28. 14:16

Napi horoszkóp - Az Ikrek szívesen segít másokon, de ma inkább személyes ügyei kötik le figyelmét

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Alaposan megnehezítheti a dolgát ma az a fajta hozzáállás, miszerint mindent vagy semmit. Nem szabad ennyire szélsőségesen látnia a dolgokat. Legyen kicsit rugalmasabb!

Bika (április 21.–május 20.) – Szeretne minél hamarabb dűlőre jutni egy bizonyos ügyben, és ezért képes még akár a falon is átmenni. A környezetében mindenkit erre a feladatra akar ráállítani.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Szívesen segít másokon, de ma inkább személyes ügyei kötik le a figyelmét. Igazán eredményes a nap folyamán csak azokban az ügyekben lesz, amiket magáénak érez.

Rák (június 22.–július 22.) – A nap nagyon kedvező lehet fontos kapcsolatok kialakítására. Valahogy mintha ráérezne arra, hogy mire van szüksége a másiknak. Ezért pazar üzleteket köthet!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – A közelmúltban jó pár emberben csalódnia kellett, ezért óvatosabb lett az idegenekkel szemben. Ez az elővigyázatosság fogja ma segíteni, amikor a megismerkedik valakivel.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Úgy érzi, hogy többet már nem tehet valakiért, pedig az illető számít az ön további támogatására. Sokszor elég, ha a másik csak tudja, hogy ott vagyunk neki.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Azért megy olyan gördülékenyen a munka a társával, mert kölcsönösen tisztelik egymást. Igaz, nem mindig értenek egyet egymással, de nézeteltéréseiket rendre hamar elintézik.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Eljött az idő a változtatásra. Egész egyszerűen nem pazarolhatja az idejét felületes, semmitmondó kapcsolatokra, pláne, ha ezek az emberek még ki is használják!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Tegye a szívére a kezét és úgy mondja, hogy elég időt tölt a családjával. Ha nem megy, akkor változtatnia kellene, amire ma egy közös program kiváló kezdést jelentene!

Bak (december 22.– január 20.) – Azt hitte, hogy a nehezén már túljutott, azonban csak most látta meg az ön előtt hegyként tornyosuló új feladatot. Bátran hagyatkozhat a tapasztalataira!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Nincsmese, kisebb önvizsgálatot kell tartania, mert a befektetett munkához valahogy nem párosulnak akkora eredmények. Hatékonyabbá kell válnia!

Halak (február 21.– március 20.) – Az utolsó dolog, amire vágyik, hogy ha hazaér, akkor egy kiadós vitába csöppenjen. Fogadja el párja meglátásait, máskülönben igen hosszú estének néz elébe!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!