Horoszkópok

2015.08.16. 11:28

Napi horoszkóp - Az Ikrek többre képes a jelenleginél

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Szeretné, ha a másik fél is úgy állna kettejük kapcsolatához, mint ahogy ön. Úgy érzi, többet áldoz szerelmükért, mint a társa. Beszéljen erről a gondról a párjával!

Bika (április 21.–május 20.)
– Ön karakán ember, ami a szívén az a száján is! Amikor a tanácsát kérik a mai napon, akkor az őszinte véleményét szeretnék hallani, és nem azt, amit hallaniuk kell!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Már régóta töri a fejét egy továbbképzésen vagy különórán. Érdemes lenne belevágnia, vagy legalábbis ma körbejárnia a lehetőségeket! Többre képes ugyanis a jelenleginél!

Rák (június 22.–július 22.)
– Remekül építi a karrierjét, sokat dolgozik és példaértékű a lelkiismeretessége. Azonban baráti kapcsolatait borzasztóan elhanyagolta az utóbbi időben! Ezen változtatnia kellene!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ahhoz, hogy a legjobb eredményt érje el egy bizonyos ügyben, ahhoz mások segítségére is szüksége lesz. Bátran vonja be barátait is, ne tartson ennyire a csapatmunkától!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Próbálja elkülöníteni a magánéletet és a munkát, mert ha összemossa a kettőt, akkor családtagjain és barátain csattanhat ma a rossz hangulata. Könnyen megbánthatja őket!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Telis-tele van energiával, folyamatosan rohan és túlbuzgón csinálja a dolgát. Az erejéből még mások megsegítésére is jut majd, amivel remek kapcsolatokat alakít ki.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ha nem számít gyakorlott flörtölőnek, akkor ma könnyen félreérthetik a szándékait, és olyanban kelthet hiú reményeket, aki talán többet érez maga iránt, mint ön gondolná.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nagy lendülettel vágott bele valamibe, szívesen vállalta el a feladatot, azonban mostanra kezd inkább teher lenni. Nem eshet csorba a becsületén, fejezze is be!

Bak (december 22.–január 20.)
– Nem szabad hagyni, hogy a probléma elhatalmasodjon! Ha több teendője is van mára, akkor kezdje a legkisebbel és haladjon lépésről lépésre. Így sikeres napot zárhat!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ma vigyáznia kell, hogy kivel oszt meg titkokat, ugyanis ha arra nem érdemes embernek is elmondja őket, pillanatok alatt ellenségei is megismerik gyenge pontjait!

Halak (február 21.–március 20.)
– Nem az a típus, aki elfordítja a fejét, ha problémával találkozik. Lehet, hogy ebből kifolyólag nehézségei akadnak a nap folyamán, de este nyugodt lelkiismerettel térhet nyugovóra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!