Horoszkópok

2014.07.24. 10:01

Napi horoszkóp - Az Ikrek változtasson étkezési szokásain!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Ma feltétlenül őrizze meg a nyugalmát a munkahelyén, ne tegye ki támadásoknak saját magát. Ne folyjon bele felesleges, parttalan vitatkozásokba, ma nem kerülhet ki győztesen.

Bika (április 21–május 20.)
– Kedves Bika! Kollégái nagyra értékelik az ön nagyvonalúságát, ám ha mindig helyettük dolgozik, az egy idő után már önnek lesz terhes. Figyeljen jobban oda a munkaelosztásra!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Az Ikreknek ma gyomorproblémái lehetnek, és ezt már tényleg nem foghatja az időjárásra. Alapvetően változtatni kellene a táplálkozásán, túl sok zsíros ételt eszik.

Rák (június 22–július 22.)
– Ma nagyon fontos, hogy a sok munkahelyi teendője mellett odafigyeljen a belső hangjára is, csak így tud igazán hatékonyan dolgozni. Egy kollégája segíthet önnek ebben.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Kedves Oroszlán! Ön már egy jó ideje haragban áll önmagával. Itt az ideje, hogy megbocsásson magának, és tiszta lappal kezdjen új életet. Csak így tudja felépíteni a jövőjét!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A Szűznek nagyon fontos a családja, és ha nincs rendben a párkapcsolata, akkor úgy érzi, hogy semmi sincs rendben az életében. Ma is egy ilyen napra számíthat, amit túl kell élnie.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
–Ideges és feszült hangulatban lesz ma a Mérleg, még azokat a kollégáihoz sem lesz türelme, akiket pedig szeret. Arra azért ügyeljen, hogy a főnökének ne szóljon be.

Skorpió (október 24–november 22.)
– A Skorpió határozottságánál fogva általában stabilan, két lábbal áll a földön, ám ma úgy érezheti, hogy kicsúszott a lába alól a talaj. Szerencsére nincs akkora baj, mint hitte.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Fortuna ma ön mellett áll, használja ki ezt a lehetőséget, most kockázat nélkül tehet szert jelentősebb pénzösszegre. Szedje össze a bátorságát, nincs vesztenivalója.

Bak (december 22–január 20.)
– Kedves Bak! Ma győztesen kerülhet ki egy munkahelyi megmérettetésből, de csak akkor, ha alkalmazza a többet ésszel, mint erővel elvet. Bízzon az intelligenciájában.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– A Vízöntő kifejezetten élvezi, ha van pénze, és ilyenkor szórja is – persze csupa felesleges dolgokra. Mi lenne, ha ma átgondolná, hogy mire adja ki a pénzét?

Halak (február 21–március 20.)
– Ma kitűnő a csillagállás ahhoz, hogy befejezzen egy határidős munkát, úgy vág az agya, mint a borotva. Egykettőre végez azzal, amit már hetek óta csak halogatott.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!