Napi horoszkóp - Az Ikreknek még nem szabadna mindent egy lapra feltennie

2016. március 10., 00:01 szerző: Heffler Péter
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos – Egyszer s mindenkorra tisztáznia kellene végre a félreértéseket, mert lassan felemésztik a viták. Közben nem jut ideje semmire, nem tudja végezni a feladatát, nem jut közelebb a céljaihoz.

Bika – Valamivel tudatosabban kellene kezelnie a napi teendőit, mert állandóan el van havazva, és semminek nem jut időben a végére. Inkább vállaljon kevesebbet, de azt meg kell oldania!

Ikrek – Valami azt súgja, hogy ez még csak a kezdet, és egy remek együttműködés van kilátásban a közeljövőben. Azonban egyelőre még nem szabadna mindent egy lapra feltennie!

Rák – Ma igazán jó napja lesz, még akkor is, ha elsőre úgy tűnik, hogy sok teendője akad. Az igazság az, hogy ezek nem különösebben teszik majd próbára a képességeit. Könnyedén veszi őket!

Oroszlán – Ne a rövidebb utat nézze a sikerhez, mert akkor az nem lesz tartós! Építsen fel egy stratégiát, és csak utána támadjon. Az értékes dolgokat nem adják könnyen!

Szűz – Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni! Ez egyszer próbáljon kiindulni a legkedvezőbb eshetőségből és meglátja, hogy mennyivel könnyedebben fog minden menni!

Mérleg – Rendkívül sokat jelent a számára, hogy ezekben a nehéz időkben is van kihez fordulnia. Igazán sokat érő barátai vannak, amik nem nőnek minden bokorban. Becsülje meg őket!

Skorpió – Kissé ingerlékeny lehet a nap folyamán, így nem tanácsos olyan közegbe mennie, ahol felbosszanthatják. Maradjon azoknál a feladatoknál, amik örömmel töltik el!

Nyilas – Nem akar ön rosszat, de ma nagyon megbánthat valakit. Becsapta a barátját, de mivel kegyes hazugságról volt szó, úgy gondolta, hogy jót cselekszik. Idővel megbékél az illető!

Bak – Attól tart, hogy félreértik a szándékait, és később már nem lesz lehetősége javítani, ha most valamit elront. Nem kellene ennyire izgulnia, csak szépen könnyedén! Menni fog!

Vízöntő – Volt egy terve, amihez mindenáron tartani akarta magát. Most viszont nem hisz a szemének, mert jóval hamarabb végzett a feladatokkal és az eredmény is kiváló lett!

Halak – Egy ideje roppant feszült és ingerlékeny. Azt remélte, hogy egy várva várt jó hírtől majd minden megoldódik, de a helyzet az, hogy csakis saját maga teheti a sorsát jobbá!

Heffler Péter

2016. március 10., 00:01 szerző: Heffler Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...