Horoszkópok

2017.08.10. 15:43

Napi horoszkóp - Az Oroszán jókedvűen nézhet a hétvége elé!

Az Ikrek ma bepótolhatja mindazt, amivel tegnap elmaradt!

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a már az ön jegyében jár. Bár nem lelkesedik igazán a mai feladataiért, mégis el fog végezni mindent, azokat is, amelyeket már régóta halogat. Az esti találkozó remekül sikerül.

BIKA (április 21.-május 20.) - Olyan célok, amelyeket már hosszabb ideje követ, megfogható közelségbe kerülnek. Most a hivatásában, de a magánéletében is megvalósíthatja azt, amit el szeretett volna érni.

IKREK (május 21.-június 21.)- Ma bepótolhatja mindazt, amivel tegnap elmaradt. A Hold már a Kos jegyében jár: ez olyan erőt kölcsönöz önnek, amit bármire felhasználhat. Ha este vitára kerülne sor, legyen tárgyilagos.

RÁK (június 22.-július 22.) - Talán észre sem veszi, de lesznek olyan emberek, akik szemmel tartják, amit csinál. Ez nem feltétlenül rossz, jó pontokat is szerezhet, ha kitartó. Most különösen figyelnie kellene a részletekre!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Bár a reggel nehézkesen indul, később sikerül lendületbe jönnie. Délután sikerül megmutatnia, hogy mire képes, és egy lelki kapcsolat is szorosabbá válhat. Jókedvűen nézhet a hétvége elé.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Ma ne csatlakozzon senkihez és semmihez. A kreatív oldala valósággal kivirágzik, túlnőhet saját magán. Ha kényelmetlen helyzetbe kerül, egy kis sporttal oldhatja a feszültséget.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ma szembe kell néznie a problémáival. Veszekedésre is van esély, de ezt ha lehet, próbálja meg elkerülni. Ne magában keresse a hibát, és ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Ez érzékenyebbé teszi önt, könnyebben felkapja a vizet, mint egyébként. Ha tudatosítja ezt magában, és megőrzi a higgadtságát, felesleges viták nélkül átvészelheti a napot.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Legszívesebben egész nap ágyban maradna Vegyen egy mély levegőt, ma kitartásra lesz szüksége, de már mindjárt itt a hétvége! Az üzleti életben kerülje el a spekulációt.

BAK (december 22.- január 20.) - Jól halad előre. Valósítsa meg az elképzeléseit, mert fantasztikusan kreatív ötletei lesznek. A szerelemben a hűséget és a tartósságot értékeli most a leginkább, nem hozzák lázba a könnyű kalandok.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Se a munkájában, se a sportban ne terhelje most túl magát. Vitái lehetnek a házastársával, igyekezzen minél békésebben rendezni. Este örülni fog, hogy vége van a napnak

HALAK (február 21.- március 20.) - Próbáljon egy kicsit jobban koncentrálni a feladataira, mert ha nem figyel, könnyen hibázhat a munkájában! Az estéje izgalmasan alakul, mert valaki megvallhatja önnek az érzéseit!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!