Horoszkópok

2015.06.17. 12:31

Napi horoszkóp - Az Oroszlán az álmok kapujában

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

PLT-információ

Kos (március 21.–április 20.) – Ahhoz, hogy élvezzük, hogy éppen fent vagyunk, néha lent is kell lenni. Nem mindig alakulhat a kedvünk szerint minden, de kis kitartással bármiből ki lehet hozni a legjobbat.

Bika (április 21.–május 20.) – A közelmúlt történései kellőképpen kijózanították, aminek köszönhetően jóval reálisabban is látja a dolgokat. Higgye el, ez még ma előnyére is válhat, hogy észrevegye a lehetőségeket!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Amikor igazán szorulttá válik a szituáció, és azt hiszi, hogy innen már nincs kiút, akkor fog a segítségére sietni valaki. A nem várt támogatás új megvilágításba helyez dolgokat!

Rák (június 22.–július 22.) – Ön mindig mindent belead a kapcsolataiba, de amikor csalódnia kell valakiben, akkor a harag is jóval nagyobb önben. Próbáljon megbocsájtó lenni és megérteni a másik fél indíttatását!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Semmiképpen sem szeretné elvesztegetni a napját, a lehető legtöbbet akarja kihozni belőle. Akármilyen hihetetlen az egyik álma, ma közel kerülhet annak megvalósításához.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Sokat dolgozott már eddig is a héten. Ha egy kis pihenőt szeretne, akkor éppen itt az ideje, hogy egy kicsit a sarkára álljon és jelezze igényét! Ön is tarthat néha szünetet!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Valaki, akit nagyon szeret, komoly segítségre szorul. Tudja, hogy nem lehet ott mindig, de ma hatalmában áll támaszt nyújtani neki, ezért ne habozzon jót tenni az illetővel!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Készüljön fel rá, hogy egy közeli ismerős vagy rokon okoz önnek ma pár kellemetlen pillanatot. Fokozhatja a bajt, ha ráadásul még hallgat is mások átgondolatlan tanácsára.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ma nem fogja keresni az izgalmas szituációkat, hanem azok fogják megtalálni magát. anyagi szempontból igen hasznos információ birtokába juthat egyik ismerősétől.

Bak (december 22.– január 20.) – Túl sok mindent próbál kézben tartani, miközben egyre több dolog csúszik ki az ujjai közül. Nosztalgia ide vagy oda, idővel vannak, amiket el kell tudni engedni! Fel a fejjel!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Pluszbevételre számíthat ma, azonban könnyen lehet, hogy amilyen gyorsan jött ez az összeg, olyan gyorsan is fog kifolyni a kezéből. Legalább az adósságait rendezi!

Halak (február 21.– március 20.) – Úgy tűnik, mintha megtalálta volna a lelki békéjét. Teljesen lecsillapodtak az érzelmei, és most már olyan dolgokat is tisztán lát, amiket korábban nem volt képes megérteni.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!