Horoszkópok

2015.03.02. 13:18

Napi horoszkóp - Az Oroszlán jól teszi, hogy a saját feje után megy

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Olyan ajtók is megnyílhatnak ön előtt, amikről eddig álmodni sem mert. Szinte bármibe fog bele, vagy az élet bármely területén próbál szerencsét, nagy sikert érhet el.

Bika (április 21.–május 20.)
– Pozitívan kell, hogy hozzáálljon a napi teendőkhöz. Többet kellene beszélgetnie párjával, barátaival az álmairól, így könnyebben foghat majd hozzá azok megvalósításához is!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Szilárd meggyőződése van arról, hogy egy problémát miképpen kellene megoldani. Az se szegje a kedvét, ha elsőre nem minden az elképzelései szerint alakul.

Rák (június 22.–július 22.)
– Csupa jó élmény éri majd ma az emberekkel kapcsolatban. Mindenki, akivel csak találkozik a nap folyamán, kedves lesz önhöz és segítőkész. 

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Annyira önfejűen hajszolja ma a céljait, hogy senkinek sem hallja meg az intő szavát. Csak a maga feje után megy. Lehet, jól teszi!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Úgy érzi, maximálisan megérett egy feladatra, amitől egyelőre távol tartják. Nem tehet mást, mint kivárja az alkalmat! Az ön ideje is el fog jönni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Jobb eredményt várt valamitől, de a befektetett energia köszönőviszonyban sincs a jutalmával. Azonban még semmi sem végleges!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Kissé nyugtalan lehet a nap folyamán, és akárhogy próbálkozik, nem tudja elhessegetni a rossz gondolatokat. Legyen türelemmel, mást úgy sem tehet!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ma nemet kell hogy mondjon valamilyen feladatra. Meglátja, így sokkal több mindenre lesz ideje. Régóta húzódó ügyeit is el tudja intézni!

Bak (december 22.–január 20.)
– Egy aprólékos feladat várja, ami másokat őrületbe kergetne, önt azonban inkább felvillanyozza. Nem akármilyen elismerésben részesül majd!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ügyelnie kell arra, hogy a lehető legnagyobb figyelemmel végezze a rutinmunkának tűnő feladatokat, mert könnyen hibázhat ma. 

Halak (február 21.–március 20.)
– Munkahelyén nem lesz jó napja, a feletteseivel összetűzésbe keveredhet. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!