Horoszkópok

2014.08.21. 09:36

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma inkább ne politizáljon

A Rák ma bosszúvágyó hangulatban lehet

Kos (március 21–április 20.) – Kedves Kos! Amennyiben vitás jogi ügye van, akkor ma nagy esélye van, hogy nyertes legyen. Mindössze arra vigyázzon, hogy senkinek ne mondjon többet a kelleténél.

Bika (április 21–május 20.) – Mint derült égből a villámcsapás, úgy érheti ma a Bikát egy hír. A kezdeti „sokkhatás” után próbáljon megnyugodni, és gondolja át a lehetséges megoldásokat.

Ikrek (május 21–június 21.) – Akiben eddig megbízott, az az ember cserbenhagyhatja, és ez nagyon érzékenyen érinti ma az Ikrek lelkivilágát. Ne merüljön el azonban a keserűségben, a világ ettől még nem áll meg.

Rák (június 22–július 22.) – A Rák ma hajlamos lehet arra, hogy bosszút forraljon, ám még mielőtt a tettek mezejére lépne, gondolja át, hogy megéri-e önnek. Inkább próbáljon meg szövetséget kötni.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Kedves Oroszlán! Ma jól teszi, ha nem megy bele a politizálásba, ezzel elkerülhet egy kellemetlen helyzetet. A világot nem önnek kell megváltani, inkább alkalmazkodjon hozzá.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – A Szűz ma jobb pozícióba kerülhet a munkahelyén, ehhez azonban össze kell szednie magát. Higgye el, képes rá! Kifogások helyett inkább a megoldásokat keresse.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A Mérleg nehéz, gondterhes szerelmi kapcsolata ma jó irányt vehet, méghozzá az ön hozzáállásának köszönhetően. Párja is értékelni fogja az ön igyekezetét!

Skorpió (október 24– november 22.) – Kedves Skorpió! Nem szabad ma elragadtatnia magát, ha az ingatlanügyeiről van szó. Ne igyon előre a medve bőrére, várja meg, míg aláírják a szerződést.

Nyilas (november 23–december 21.) – A Nyilas szorgalmának és rendkívüli kitartásának köszönheti, hogy ma eredményt érhet el egy olyan ügyben, amire már majdhogynem „keresztet vetett”.

Bak (december 22– január 20.) – A Bak adrenalinszintje ma alaposan megemelkedik, előbb egy kiadós veszekedés, utóbb egy jóleső békülés várható a mai napon. Egy biztos: nem lesz eseménytelen ez a péntek.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Egy titok napvilágra kerülése ma tönkreteheti egy barátságát. Ügyeljen arra, hogy semmiképpen ne tudódjon ki. A féltékenység és az irigység mindig rossz tanácsadó!

Halak (február 21– március 20.) – A Halak ma igen kritikus hangulatában van a munkahelyén, még az élő fába is bele tudna kötni. Ne csodálkozzon hát, ha lesz, aki ma visszavág önnek.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!