Horoszkópok

2015.11.27. 17:40

Napi horoszkóp - Az Oroszlán nagy döntés előtt áll, ne kapkodja el

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Bár mindent megtett, de nem tudott kikerülni egy nagy vitát, ami úgy tűnt, hogy teljesen elrontja a napját, azonban nem várt következményei lettek. Teljesen máshogy látja már!

Bika (április 21.-május 20.)
- Nem tarthatunk mindent az irányításunk alatt, és tudni kell elengedni dolgokat. Próbáljon meg inkább annak örülni, hogy megtörtént, semmint azon búslakodni, hogy elmúlt!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Talán soha vissza nem térő alkalom kínálkozik arra, hogy végre átvegye az irányítást. Most megmutathatná, hogy igenis önre szabták ezt a feladatot. Ragadja meg a lehetőséget!

Rák (június 22.-július 22.)
- Ne legyen türelmetlen, mert akkor egy összecsapott munkát fog kiadni a kezéből, ami nagyon rossz fényt vethet önre, különösen, hogy most még inkább a középpontban van.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Nagy döntés előtt áll, amit nem lenne okos dolog elkapkodni. Még a hétvégét is rászánhatná, hogy még alaposabban átgondolja a dolgot, hogy aztán hétfőn pedig belevágjon!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Alapvetően szeret mindent kézben tartani és az irányítása alá vonni, azonban, ha a mai napon jó időben tud majd kicsit engedni a gyeplőn, akkor megelőzhet egy nagyobb vitát!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Komoly áldozatot hozott a közelmúltban, és szeretne némi biztosítékot, hogy megérte-e a kockázat. A helyzet viszont, hogy semmire sincs garancia az életben.

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Erőn felül teljesít most már jó ideje, és bármit tesz, a gondok továbbra sem akarnak elülni. A hétvégén talán jól tenné, ha a pihenésre koncentrálna, és nem marcangolná magát!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Egy tartalmas beszélgetés felnyitja a szemét, és végre minden új értelmet nyer. Most már látja, hogy csak időt kellett volna adni a dolognak, és nem fejjel rohanni a falnak!

Bak (december 22.-január 20.)
- Olyannal fog ma tökéletesen kijönni, akivel korábban szinte alig váltottak pár szót. Nem különösebben kedvelték egymást, azonban ma minden egy csapásra megváltozik.

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Néha tényleg nem rossz ötlet meghallgatni mások véleményét, ők kívülről látják az ön helyzetét. Jobb több perspektívából megvizsgálni egy dolgot, főleg, ha komoly az ügy.

Halak (február 21.- március 20.)
- Teljesen felvillanyozta, hogy újra itt a hétvége. Tele van tervekkel, hogy mit tenne rendbe a lakásában, hova kirándulna a nap folyamán. A remek hangulata átragad másokra is! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!