Horoszkópok

2015.11.12. 17:51

Napi horoszkóp - Az Oroszlán nagy lehetőségről marad le, ha nem igyekszik

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Indulatos lehet ma, ezért válogassa meg a szavait, mert olyannal szemben viselkedhet tiszteletlenül a nap folyamán, akivel nem lenne tanácsos ujjat húznia!

Bika (április 21.–május 20.)
– Nem kell összeomlani, ha valami nem a tervei szerint sül el, lesz lehetősége próbálkozni a későbbiekben is. 

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Az volt az elképzelése, hogy gyorsan túlesik majd valamin, de úgy alakult, hogy jól belerázódott a feladatba és most már roppant kíváncsi, hogy mi sül ki belőle.

Rák (június 22.–július 22.)
– A sok-sok feladat teljesen felőrölte az energiáját a héten, így mára a nullával egyenlő munkakedve maradt. Erőltesse még meg magát és aztán jöhet a pihenés!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Meg kell próbálnia még egy becsúszó szereléssel menteni, ami menthető, ugyanis nagy lehetőségről maradhat le végleg, ha most nem iparkodik! Mindent bele!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nehezen teszi túl magát egy változáson, pedig lassacskán hozzá kell szoknia a gondolathoz, hogy ami volt, az elmúlt. Izgalmas dolgok várnak még önre!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nem akar senkit sem megbántani, de szeretne egy kicsit a saját dolgaival foglalkozni, mert van elég baja. Lesz, aki a környezetében ezt a befordulást zokon veheti.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Egyre jobban belegabalyodik egy vitába, amivel kapcsolatban be kell látnia, hogy nem célravezető, ha csökönyösen ragaszkodik a saját igazához.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Végre megoldódhatnak az anyagi gondjai, ha hallgat az egyik barátja tanácsára. Merésznek tűnhet az ötlete, de hihet neki, nagy tapasztalata van.

Bak (december 22.–január 20.)
– Régóta tervezi már ezt az utazást, és alig tud nyugton ülni és kivárni az indulást. Hosszú hétvégét tervezett, amit nem szabad elrontani munkával.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Igazán jól szokta kezelni a váratlan helyzeteket, és ma ezt az erényét kell majd megcsillogtatnia. Valami hosszú távú le-hetőség bontakozhat ki az ügyből!

Halak (február 21.–március 20.)
– Nem szolgál jól mostanság az egészsége, amit kezdésképpen orvosolhatna úgy is, hogy kicsivel többet mozog. Ha beleunt az eddigiekbe, akkor keressen egy új sportágat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!