Horoszkópok

2015.01.08. 10:31

Napi horoszkóp - Az Oroszlán nézzen új kihívások elé!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma igazán szerencsés napja lesz, mivel még ideje korán felfedez majd minden ön elé kerülő akadályt. A délutáni órákban ráadásul munkájában is komoly előrelépést tehet!

Bika (április 21.–május 20.)
– Fontos érzelmi erőpróbát kell majd ma kiállnia, ugyanis felszínre kerülhetnek olyan, kimondatlan érzések, amikkel nem biztos, hogy most kellene előállnia. Ne rohanja le vele kiválasztottját!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Egy remek meglepetést tartogat az ön számára a nap, ami az egyik közeli barátjától fog érkezni. Ez lehet akár egy tökéletes időben kimondott szó is, nem egy tárgy!

Rák (június 22–július 22.)
– Problémamentes napja lesz. Irigylésre méltó energiával rendelkezik és szinte nem lesz olyan feladat, amit ne tudna majd megoldani! Most kell elővenni az eddig elintézetlen ügyeket!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Talán a mai napon jön el a pillanat, amikor ön is ráébred, hogy új kihívások után kell néznie. Nem lehet valamihez csak megszokásból ragaszkodni!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Pontosan eltervezte a napját, szinte percről-percre be is osztotta. Egy apró nehézség úgy néz ki, hogy felborítja majd az ütemtervét, de ez csak elsőre tűnik leküzdhetetlennek.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ön aztán valóban egy racionális ember hírében áll, ezért az a szó, hogy „véletlen” nincs a szótárában. Így a jelek, amiket ma kapni fog, végleg cselekvésre késztetik majd!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Munkájában végre beérni látszik a sok túlóra, mert főnökeitől ma komoly elismerésre számíthat. Még az sem kizárt, hogy a hőn áhított előléptetés éppen ma éri!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Egy teljesen új fordulatot hozhat valaki, aki viharként söpör majd át az eddigi nyugodt életén. Persze ez egyáltalán nem teher, hiszen a szerelem kopogtat az ajtaján!

Bak (december 22.–január 20.)
– A közvetlen környezetében ma valaki felbosszanthatja a markáns véleményével. Lehet, hogy csak rossz napja van az illetőnek, éppen ezért próbálja meg nem túlreagálni a dolgot!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Annyira laza napja lesz a mai napon, hogy szinte semmi dolga nem akad majd a munkahelyén és akár már délután megkezdheti a hétvégét. Élvezze ki a helyzetet!

Halak (február 21.–március 20.)
– Ma rátör önre egy nosztalgikus hangulat, ami jó érzéssel tölti majd el. Szívesen gondol vissza a régi időkre, nagy cimborákra. Talán itt lenne az ideje, hogy felkeresse őket!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!