Napi horoszkóp - Az Oroszlán remek visszajelzést kap a munkáját illetően, ami hatalmas lendületet ad

2016. február 15., 00:01 szerző: Heffler Péter
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.–április 20.) – Vannak napok, amiken semmi izgalmas nem történik, és csak úgy elcsordogálnak szépen lassan. A mai egy tökéletes példa lesz erre, aztán csak arra vigyázzon, el ne aludjon!

Bika (április 21.–május 20.) – Barátja tudja, hogy mit kellene tennie, de mégis öntől kér tanácsot. Ez ne bosszantsa, inkább legyen vele türelmes, mert az illető csak megerősítésre vár egy fontos lépés előtt.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Mindenki hallgat önre, egyesek szinte isszák a szavait! Azonban ne éljen vissza mások bizalmával, és csak azzal kapcsolatban formáljon véleményt, amiben biztos!

Rák (június 22–július 22.) – Nem igazán sikerült megfogalmazni önnel szemben a célokat, így egyelőre sötétben tapogatózik, hogy mi lehet a megoldást egy bizonyos ügyben. Improvizáljon!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Remek visszajelzést kap a munkáját illetően, ami hatalmas lökést ad. Próbálja meg ezt a lendületet megőrizni az újabb feladat végégig, és akkor még nagyobb sikert érhet el.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Megdöbbentő híreket fog kapni, amiket először nem is tudja, hogy hogyan kezeljen. Szerencsére semmi rosszra nem kell gondolni, pozitív fejleményekről van szó.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nem azért nem lépett eddig, mert félt a döntés meghozatalától, hanem mert egészen egyszerűen nem látta elérkezettnek az időt rá. Továbbra sem hajtja a tatár!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Lassan kilábal ebből a nehéz időszakból, és már látja azt a bizonyos fényt az alagút végén. Jót tett, hogy végre talált egy biztos pontot az életében, amiért megéri küzdeni!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Egyik rosszakaróját mintha kicserélték volna. Rá se ismer, annyira kedves önnel. Azért még jobb, ha nem eszik vele egy tálból, mert ki tudja, hogy mi a hátsószándéka!

Bak (december 22.– január 20.) – Addig-addig tépelődött, amíg valami elsuhant maga mellett, és egy ideje csak ezen bánkódik. Azonban ha továbbra is ezen búslakodik, akkor a többi lehetőség is elillanhat!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Komolyan fontolóra kellene vennie az ajánlatot, amivel ma megtalálják. Nem biztos, hogy egetverő, talán maga is jobbra számított korábban, de ettől kecsegtetőbbet aligha kap.

Halak (február 21.– március 20.) – Továbbra is türtőztetnie kellene magát, mert ha előhozakodik azzal az információval, ami a birtokában van, akkor nagyot koppanthat. Kár idő előtt ellőni a puskaport!

Heffler Péter

2016. február 15., 00:01 szerző: Heffler Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...