Horoszkópok

2015.03.26. 16:32

Napi horoszkóp - Az Oroszlán sokat dolgozik ma, így nyugodtan pihenhet a hétvégén

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Igen érzelmes napja lesz, amit csak fokozni fog, hogy csupa olyan ember lesz a környezetében, akiknek ez imponál. Nyugodtan beszélhet most vágyairól, elképzeléseiről.

Bika (április 21.–május 20.)
– Értelmetlen vitába bonyolódott nemrég a párjával, aki igen haragtartó tud lenni. Önnek viszont nem okoz gondot a bocsánatkérés, könnyen elsimíthatja ma a problémákat!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nagyon dolgozik azon, hogy valaki észrevegye a környezetében. Ma végre siker koronázhatja az erőfeszítéseit, ha továbbra is önmagát adja és bátran viselkedik! 

Rák (június 22.–július 22.)
– A megszokottnál jóval ingerlékenyebb lehet a mai napon, ezért nem szabad meghallania a rosszakarókat. Bármit mondanak, ön szépen csendben csak tegye tovább a dolgát!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Sok feladatot fog megoldani a nap folyamán, és nyugodt szívvel mehet majd pihenni a hétvégére. Már este tervezzen valamilyen nagyszabású családi programot!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– A bosszú nem megoldás, ha sérelem érte! Inkább elegánsan próbáljon meg túllépni az ügyön és nem foglalkozni azzal az illetővel. Idővel úgy is elmúlik a dühe!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Túl sok a teendő és kevés az idő. Ez egy kicsit frusztrálja, de ha látják magán az igyekezetet, akkor el fogják fogadni, hogyha pár teendőt a jövő hétre halaszt.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Hajlamos lehet ma a túlzott kockázatvállalásra, aminek következtében több hibát is ejthet. Inkább menjen biztosra, többre megy, hiszen tudja, aki lassan jár, tovább él!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Többször is keveredhet olyan szituációba a nap folyamán, hogy ellent kellene mondani az elveinek. Mégis inkább maradjon hű az elképzeléseihez, abból baj nem lehet!

Bak (december 22.–január 20.)
– Egyik barátja segíteni akar önnek, de a helyzet inkább már zavarja magát. Azonban jó szándék vezérli az illetőt, kívülről, és talán jobban is látja az ön helyzetét.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Csak és kizárólag olyan munkát ad ki a kezéből, amiben száz százalékig biztos. Talán túl sokat is időzik egy-egy feladaton. Ma egy kicsit fel kell pörgetnie a tempót!

Halak (február 21.–március 20.)
– A párkapcsolatában és egyéb területeken is számos kihívás várhat önre a nap folyamán, amik új megvilágításba helyezik majd a jövőről alkotott elképzeléseit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!