Horoszkópok

2015.11.20. 18:59

Napi horoszkóp - Az Oroszlán töltődjön fel a hétvégén!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Valami teljesen elrettenti elsőre, pedig ha jobban a dolgok mögé néz, akkor meg fogja benne látni a lehetőséget. Csupán egy kicsit szoknia kell még ezt az új helyzetet!

Bika (április 21.–május 20.)
– Azon rágódik, hogy mit tehetett volna máshogy, de most már késő bánat. Inkább azzal legyen elfoglalva, hogy mit fog lépni következőleg, mert a vihar még nem ült el teljesen.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nehéz időszakot él, szó se róla, azonban lassacskán látszik a fény az alagút végén. Végre van miért bizakodni, hiszen a várva várt változás szele már a hétvégén beköszönhet!

Rák (június 22.–július 22.)
– Megérdemli a pozíciót, amibe került, így semmi esetre se izguljon azon, hogy vajon ön a megfelelő ember a munkára vagy nem. Csupán tegye azt, amihez a legjobban ért!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Felesleges kockázatokat ne vállaljon a hétvégén, mert amúgy is egy igen stresszes időszakon van túl, amit éppen le tudott zárni. Inkább fordítsa az időt pihenésre, töltődésre!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Kicsit jobban kellene kezelnie a konfliktusokat, mert ha mindig megsértődik az első kritika hallatán, akkor soha nem fog dűlőre jutni senkivel sem! Ma lesz alkalma gyakorolni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Hajszál híján múlott, hogy valamit megúszott, és csak a szerencsének, valamint a rutinjának köszönheti, hogy nem lett nagyobb baj. Tanuljon az esetből, csak óvatosan!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Úgy érzi, hogy kisebb szerelmi válságba került a napokban, pedig nem biztos, hogy párja az oka mindennek. Lehet, hogy csak ön csinál bolhából elefántot.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Igen sokat tanult a múltkori esetből, ami kellő tapasztalattal vértezte fel az ön előtt álló feladatra. Bátran vághat neki, mostanra már minden akadály elhárult ön elől!

Bak (december 22.–január 20.)
– Alaposan gondolja át, hogy mit lép, mert legutóbb éppen hogy megúszta baj nélkül, legközelebb már nem biztos, hogy ennyire szerencsés lesz! Ne feledje, csak óvatosan!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Minden erejével azon van, hogy összetartson valamit, ami feltartóztathatatlanul szét akar esni. Rengeteg energiát öl a dologba, teljesen feleslegesen. Nincs mese, el kell engednie!

Halak (február 21.–március 20.)
– Egy balul sikerült ügy miatt nem kell mindent felrúgnia! Értékelje a helyzetét, és csak a lényegesebb dolgokon változtasson valamennyit, és meglátja, hogy minden rendben lesz!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!