Horoszkópok

2014.07.10. 11:23

Napi horoszkóp - Az Oroszlán újra szerelmes

A Bak ma már nagyon nehezen viseli a munkás hétköznapot.

Kos (március 21–április 20.) – Ma különösen fontos, hogy racionális legyen és a céljaira fókuszáljon, ne aprózza el a napját csipcsup ügyekkel, és főleg ne hagyja, hogy a gondolatai tévútra vigyék.

Bika (április 21–május 20.) – Ha szeretné kamatoztatni a rendkívüli kreativitását, akkor azt nem a jelenlegi munkahelyén fogja megtenni. Ám úgy tűnik, hogy ma találhat egy kitörési pontot.

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikreknek kedvező ez a nap ahhoz, hogy lebonyolítsa az ingatlanügyeit, rendezze az ezekkel kapcsolatos szerződéseket, ezután pedig nyélbe ütheti az évszázad üzletét.

Rák (június 22–július 22.) – Kedves Rák! Szép napja lesz, ha ma felad egy kicsit abból a hatalmas egójából, s akkor megnyílhat a szíve egy olyan ember irányába, akihez már látatlanban gyengéd szálak fűzték.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Ma fellobbanhat a régi láng a szívében, hiába is hadakozik ellene, ön újra szerelmes. Adja meg a módját ennek az érzésnek: vigye el kedvesét egy meghitt helyre vacsorázni.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Kedves Szűz! Ha nem számol el tízig magában, akkor fennállhat a veszélye annak, hogy ma elveti a sulykot és megbánt egy olyan embert, akit különben nagyon szeret.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Ha üzleti vállalkozásba fogott, akkor ma nagyon legyen résen, ugyanis egy üzletfele megpróbálja kijátszani, de ön hamar átláthat a szitán, elég lesz hozzá pár keresztkérdés.

Skorpió (október 24– november 22.) – Miért nem veszi észre, hogy egy kollégája már egy ideje ön körül sündörög? Talán nem akarja észrevenni? Adjon neki esélyt, ne legyen ilyen mereven elzárkózó.

Nyilas (november 23–december 21.) – A Nyilas nem szeret harcolni, inkább feladja az elképzeléseit, de nem küzd meg értük. Ma mégis erre kényszerülhet, intellektuális harcot kell vívnia a munkahelyéért.

Bak (december 22– január 20.) – A Bak ma már nagyon nehezen viseli a munkás hétköznapot, gondolatban a szabadságát tölti. Szerencsére nem lesz sok munkája, időben hazamehet és készülhet a nagy útra.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Szorongatott helyzetbe kerül ma a Vízöntő, amiből csak a nap végére tud valamelyest kilábalni. Ne gondolja azonban azt, hogy nincs megoldása ennek az ügynek.

Halak (február 21– március 20.) – Döntéskényszerbe kerülhet a mai napon, méghozzá a pénzügyei miatt kell drasztikus változásokat megélnie. Egy a fontos: ne hátráljon meg akkor sem, ha szíve szerint megtenné.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!