Horoszkópok

2016.04.06. 07:59

Napi horoszkóp - Az Oroszlán világgá kürtölné a boldogságát, de még titkolnia kell a történteket

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

ÁKos – Elég nehéz napja lesz, mert sok apró dolgon feleslegesen felhúzza magát. Nehezen alkalmazkodik másokhoz és a munkakedve sincs éppen az egekben. Kitartás!

Bika – Ha lassan is, de kifele halad a hullámvölgyből, ami szépen fokozatosan jobb kedvre deríti. Már nem lát mindent olyan sötéten, szívesen kimozdul otthonról, beszélget bárkivel.

Ikrek – Elég szigorú szabályokat követ mostanság, amit normaként ír elő a többieknek is. Ma olyan különös helyzetbe keveredhet, hogy lehet, pont magának kell megszegnie az előírásokat.

Rák – Legyen felettébb óvatos ma, mert balesetveszélyes teendők várnak ma magára. Inkább haladjon jóval lassabban a tervezettnél, csak legyen körültekintő. Aki lassan jár

Oroszlán – Legszívesebben minden szembejövő emberrel megosztaná, hogy érez jelenleg, és világgá kürtölné a boldogságát, de tudja, hogy egyelőre még titkolnia kell a történteket.

Szűz – Igen komoly mérlegelés előtt áll, aminél nem csak a saját érdekeit kell szem előtt tartania. Ami jó a „csapatának”, az nem biztos, hogy minden tagjának is jót jelent. Ezzel számoljon!

Mérleg – Egy nagy vita végül az ön vereségével zárult, amit bizony nehéz volt lenyelni, de ön mégis nagyon jól viselte. Ez elismerést váltott ki a többiekből, amitől az ön szájíze is sokkal jobb!

Skorpió – Nagyon gyorsan dolgozik majd ma is, és képes bepótolni mindent, amire eddig nem volt ideje. Még az anyagi nehézségek sem jelenthetnek különösebben nagy akadályt!

Nyilas – Nem tűnhet most gyengének, mert az ellenfelei egyből kikezdik emiatt. Bármi is zavarja, most meg kell próbálnia legyűrni, hogy megőrizze a méltóságát. Csak határozottan!

Bak – Sokszor a siker csupán annyin múlik, hogy mennyire hiszünk magunkban. Ha elhatározzuk, hogy megcsinálunk valamit, akkor – lehet, hogy nem elsőre, de – előbb-utóbb sikerülni is fog!

Vízöntő – Ma nem tanácsos semmilyen új feladatba belekezdenie, mivel még jó pár ügy hever megoldatlanul az asztalán. Előbb ezeken rágja át magát, utána jöhetnek az újak!

Halak – Pár kollégája mintha rászállt volna önre. Nem tudja az okát, és amíg ki nem deríti, nem érdemes felvenni a kesztyűt. Lehet, hogy egy apróságról van szó, de jobb utána járni!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!