Horoszkópok

2015.09.17. 13:21

Napi horoszkóp - Az Oroszlánnak csak egy kevés bizakodásra és hitre volt szüksége

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Lehetne valamivel rugalmasabb is, és alkalmazkodhatna jobban is az ön körülötti feladatokhoz. Mindenesetre ne egyből akarjon száznyolcvan fokos fordulatot, csak szépen fokozatosan!

Bika (április 21.–május 20.)
– Ön mindig szívesen segít mindenkin, így örömmel fogadja, amikor valamelyik beosztottja egy ügyben kéri a maga tanácsát. Arra a fiatal kezdőre emlékezteti, aki ön volt annak idején.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nem szabad, hogy lekalandozzon! Fel kell vennie a munka ritmusát, lehetőleg minél hamarabb a nap folyamán, mert kérdésekben kell felelősségteljes döntést hoznia!

Rák (június 22–július 22.)
– Fegyelmezettnek kell mutatkoznia, nem szabad ellágyulnia egy hír hallatán. Mutasson tartást és cselekedjen úgy, ahogy általában szokott. Azt várják öntől, hogy példát mutasson!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Rengeteget javult a helyzet tegnap óta, és látja, csak egy kevés bizakodásra és hitre volt szüksége. Meglátja, ma meg is leli a megoldást a problémára, ami így hamar a múlté lesz.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem szabad, hogy a bosszúvágy vezérelje a tetteit. Meg kell tanulnia kevésbé érzelmesen kezelnie az olyan szituációkat, mint a legutóbbi volt. Egyszerűen ne vegye fel!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Becsapták a megérzései, mert valami lényegesen könnyebbnek tűnt, mint azt, ahogy előre gondolta. Mindenesetre ez ne tántorítsa el a céljaitól, hanem inkább motiválja!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ha tisztában van azzal, hogy hosszú távú célokat tűzött ki maga elé, akkor önnek kellene tudnia a legjobban, hogy nem egyből fognak jönni az eredmények. 

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ahhoz, hogy megvalósítsa azt, amit már olyan régóta szeretne, belátta, hogy valamivel jobb anyagi feltételeket kell teremtenie magának. Legyen óvatosabb a költekezéseknél!

Bak (december 22.–január 20.)
– Lelombozta, hogy valami az maga miatt nem valósult meg, azonban az igazság, hogy erre már senki sem emlékszik, így ön se ostorozza magát. Lényeg, hogy tanult az esetből!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Új pozícióba került, ami teljesen új elvárásokat is jelent önnel szemben. Ne legyenek kétségei, készen áll erre a feladatkörre, hiszen már régóta készült a munkára!

Halak (február 21.–március 20.)
– Egy olyan találkozást tartogat a mai nap, ami kissé felkavaró lehet. Magán múlik, hogy mihez kezd a viszontlátással, de nem biztos, hogy komolyan kellene vennie a kapcsolatot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!