Horoszkópok

2014.10.12. 17:40

Napi horoszkóp - Az Oroszlánnak nem tesz jót a sok ülőmunka, sportoljon többet!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Vásárolna magának valamit, de úgy véli, nagyon megterhelné a pénztárcáját. Lehet, hogy hónap végén jól jönne az a pénz, de ne vonja meg magától, amire vágyik!

Bika (április 21.–május 20.) – Egyik régi barátjával találkozhat a mai napon, akiről nem hallott már jó ideje. Érdekes ötletet hall majd tőle, amit nem kellene elutasítania, tanácsos legalább fontolóra venni.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egy nagy feladat kellős közepén van és nem látja a végét. Egy napra próbálja meg elfelejteni és mással foglalkozni, lehet, hogy így sikerül majd túllendülnie a holtponton.

Rák (június 22.–július 22.) – Ne elsőre ítélje meg az embereket! Ma kellemesen csalódhat majd valakiben. Meg fog lepődni, hogy milyen értékes ismeretség birtokában van, ha egy kicsit jobban a dolgok mögé tekint.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Kicsit több időt fordítson a sportolásra, mert a sok ülőmunka rossz hatással van az egészségére. Munkahelyén is legyen óvatos, egyik ismerőse a babérjaira kíván törni.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Ha teheti, akkor töltse pihenéssel a napot! Lustálkodjon kedvére, mert lehet, hogy éppen most múlt a hétvége, és hétfő ide vagy oda, pörgős napokon van túl.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – A változás nem mindig jelent rosszat, ezt tartsa szem előtt, és akkor könnyen fogja venni a napot. Sőt, ha elég rugalmas, még egy hobbit is találhat magának hosszú távra.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Általában remekül áll a dolgokhoz, még akkor is, ha valamihez nem fűlik a foga. Ezt a képességét kell majd a mai napon bevetnie a munkahelyén is!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Vannak dolgok, amik megérik a fáradozást. Tehát ha ma egy elsőre talán terhes feladatot is kap majd, legyen kitartással és a munka meghozza majd a gyümölcsét.

Bak (december 22.–január 20.) – Nem lesz könnyű napja, mert mindenki akar majd magából egy „darabot”, kicsit szétszórt lesz. Ne ijedjen meg, ha elsőre nem sikerül valami, próbálja meg újra, ha kell!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Igazán szép dolgok állnak ön előtt, de ne terítse ki mindenkinek a lapjait. Győződjön meg róla előbb, hogy ki az, akire minden körülmény között számíthat.

Halak (február 21.–március 20.) – Bátran vág ma új feladatokba, és ez a magabiztosság érezhető lesz minden területen. Sikerei bántják majd valaki szemét, a rosszakarók véleménye viszont ne szegje kedvét.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!