Horoszkópok

2016.02.01. 17:15

Napi horoszkóp: Bizonyos dolgoknak eljött a lezárása - ezt vegye figyelembe a Halak

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Igyekezzen megőrizni a hidegvérét, és lehetőleg nem összeveszni senkivel sem. Ma alaposan próbára fogják tenni az idegrendszerét, tehát nem lesz könnyű nyugodtnak maradni.

Bika (április 21.-május 20.)
- Az utóbbi időben önhibáján kívül történt valami, ami nagy felfordulást okozott maga körül. Most lehetősége lesz javítani, de ezt csak és kizárólag ön hozhatja helyre.

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Bár borzasztóan hajtja a tettvágy, de az esze mégis azt súgja, hogy talán még egy kicsit várni kellene a cselekvéssel. Jobb nem ajtóstól rontani a házba!

Rák (június 22-július 22.)
- Nagyon nagyszabású tervekkel áll elő a nap folyamán, amik tényleg jól hangzanak, de megvalósításuk előtt nem ártana még egyszer átgondolni őket, nehogy csalódás érje végül.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Jól érzi, kisebb káosz uralkodik most ön körül. Még csak véletlenül se jusson eszébe valamilyen nagyobb, az életét jelentősen befolyásoló döntést hozni ma!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Semmiképpen se hagyja magát kizökkenteni, mert igazán nagy formában van, és a lendülete is addig tart, amíg meg tudja őrizni a koncentrá-cióját!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Nincs más hátra, mint hogy a saját kezébe vegye az irányítást, mert az utóbbi napokban bebizonyosodott, hogy másra nem számíthat egy fontos feladatban.

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Fontos megbeszéléseken fog ma kiválóan teljesíteni, ami főnökeiben is mély nyomot hagy. Lehet, hogy a következő előléptetés már az öné lesz majd?

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Vannak napok, amikor valahogy nem megy minden magától, és komoly energiaráfordítással lehet csak eredményeket elérni. Mindenképpen meg kell oldania a helyzetet!

Bak (december 22.-január 20.)
- Ahhoz, hogy jól tudja végezni a munkáját, kis rugalmasságra lesz szüksége a többiektől. Ha ez másnak nem természetes, akkor nyugodtan hívja fel rá az illető figyelmét!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- A bolygóállások kedveznek a régi, el nem rendezett ügyek elsimítására. Különösen jó lehetősége nyílik tisztázni dolgokat, ha valakivel nézeteltérése volt a múltban.

Halak (február 21.-március 20.)
- Minden jó, ha jó a vége! Bizonyos dolgoknak eljött a lezárása: vagy azért, mert azok leszolgálták az idejüket, vagy azért, mert már új utak keresésére vágyik! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!