Horoszkópok

2014.02.21. 13:15

Napi horoszkóp - Egy nyugodt, szép, harmonikus hétvége előtt áll a Rák

A Skorpió lépjen túl a sérelmein, akkor még a nap is ki fog sütni!

Kos (március 21–április 20.) – Olyan a hangulata ma, mint az időjárásnak: hol kiderül, hol pedig beborul. Nehéz önnel szót érteni, környezete nem tudja eldönteni, mikor hallgasson és mikor szóljon.

Bika (április 21–május 20.) – Jobb lenne, ha a ma esti családi programot még időben lemondaná, és azzal foglalkozna inkább, amihez tényleg kedve van. Elég már a kötelező, nemszeretem dolgokból!

Ikrek (május 21–június 21.) – Nehezen viseli ma, hogy a párja állandóan ugráltatja, megmondja a tutit. Duzzogás helyett azonban mondja el a véleményét, mert a rejtett feszültség előbb-utóbb ki fog robbanni önből.

Rák (június 22–július 22.) – Egy nyugodt, szép, harmonikus hétvége előtt áll a Rák, amikor mindenre jut majd ideje: beszélgetni a családtagjaival, finomakat főzni és együtt enni, filmet nézni, olvasgatni.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Nehezen adja be a derekát, ami az érzelmeit illeti. Másképp pedig nem fog menni, vállalja önmagát, vagy különben sosem élheti azt az életet, amire mindig is vágyott.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Azon nem érdemes bosszankodnia, amin úgysem tud változtatni, pontosan ilyen az időjárás és a politika. Inkább a lelke dolgaival foglalkozzon, többre megy vele!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Ha egyszer eldöntötte, hogy szakít a párjával, akkor már semmi értelme utólag magyarázkodni, vállalja a következményeket. Még akár azt is, hogy egyedül érzi magát.

Skorpió (október 24– november 22.) – Ne adja ma át magát a rossz hangulatának, ne engedje, hogy a pillanatnyi érzései elrontsák az egész napját. Lépjen túl a sérelmein, akkor még a nap is ki fog sütni!

Nyilas (november 23–december 21.) – A humor, a vidámság, az önirónia és a mosoly – ezek lesznek ennek a hétvégének a főszereplői. Ön alapvetően jól érzi majd magát abban a szerepkörben, amit magára vállalt.

Bak (december 22– január 20.) – Önnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy akkor is nevet, amikor tulajdonképpen sírhatna is. Ezen a hétvégén jó hatással lesz a környezetére, szívesen időznek a barátok önnél!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Magányos farkasként éli az életét? Úgy gondolja, hogy nincs társasága? Túlságosan begubózik? Épp itt az ideje, hogy változtasson ezen. A mai napon erre jó lehetőséget ad a sors!

Halak (február 21– március 20.) – Miért gondolja, hogy a szavak többet érnek a tetteknél? Kedvese már jó ideje csak kecsegteti önt, ígérget fűt-fát, ám a megvalósulás késni látszik. Meddig tart ki a türelme?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!