Horoszkópok

2015.01.06. 10:59

Napi horoszkóp - Fontos változások állhatnak be a Bika szerelmi életében

Nézze meg, mit ígérnek a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – A délelőtt folyamán valahogy semmi sem fog úgy sikerülni, ahogy tervezi, de ne csüggedjen. Ez csak előkészíti a délutánt, amikorra beérik minden erőfeszítése!

Bika (április 21.–május 20.) – Fontos változások állhatnak be szerelmi életében, hiszen ma olyan ügyeket oldhatnak meg kedvesével, amik már régóta feszültség forrását jelentik kettejük között.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Már egy ideje nyomja a szívét, hogy nem érzi olyan jól magát valamiben, ami korábban a mindent jelentette önnek. Az emberek változnak, néha tovább kell lépni!

Rák (június 22–július 22.) – Ma valamikor mindenképpen időt kell találnia egy kis kikapcsolódásra, mert egy kevés szórakozás, sportolás teljesen új lendülettel fogja felvértezni a hét hátralévő részére!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Egy komolyabb pénzügyi befektetés lehetősége jelenthet ma igazán nagy csábítást. Azonban lehet, hogy nem ártana kicsit jobban körüljárnia a dolgot, mielőtt dönt!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Meg kell próbálnia végleg elengedi a múltat, mert ha továbbra is foglalkozik a régi sérelmekkel, akkor azokkal időről-időre elrontja majd a jelenét!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Egy érzelmi hullámvasútra fog hasonlítani a nap. Megél majd nagyon kellemes és kissé nehézkes pillanatokat is. Alakuljon viszont bárhogy is, végül megleli az egyensúlyt!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Fontos pénzügyi kérdésekben kell döntenie a nap folyamán, amik megviselik az idegeit. Éppen ezért munka után ne sajnáljon elég időt szánni saját magára!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Hosszú ideje várt erre a pillanatra! Valamilyen téren végre felszabadultnak érezheti magát. Csakis önön múlik hogyan tovább, mert most lehetőségek egész sora várja.

Bak (december 22.–január 20.) – Remekül vett egy komoly akadályt, amiért elismerések egész sorát gyűjti be. Azonban nem szabad, hogy a dicsőség a fejébe szálljon, ugyanilyen elánnal kell dolgoznia tovább!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – A jó hangulatát mások is észreveszik és ilyenkor a jó dolgok is könnyebben találják meg az embert. Továbbra is maradjon bizakodó és akkor határ a csillagos ég!

Halak (február 21.–március 20.) – Egy új szerelem, vagy kapcsolatuk újra értelmezése teljesen felvillanyozta önt. Ünnepeljék meg kedvesével szerelmüket és kapcsolódjanak ki együtt valahol az este folyamán!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!