Horoszkópok

2017.05.08. 13:15

Napi horoszkóp - Halak ma alkalmatlan a komoly munkára

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- Ma valamiképpen előtérbe kerülnek a vezetői képességei, akkor is, ha alkalmazottként dolgozik - a többiek önkéntelenül is figyelnek a javaslataira, és követik azokat. 

BIKA (április 21.-május 20.)
- Ma a legapróbb vita is veszekedéssé fajulhat, főleg a munkahelyén. Ne hagyja magát provokálni, egyszerűen csak végezze a dolgát. Jól tudja ma hasznosítani a gyakorlati tapasztalatait. 

IKREK (május 21.-június 21.)
- Most mindennek, amit mond, súlya van. Olyan messzire nem szabadna mennie, hogy azt higgye, ön nem tévedhet. Másoknak is lehet fontos mondanivalójuk!

RÁK (június 22.-július 22.)
- Fennáll a veszélye, hogy a munkában túlvállalja magát, és a pénzügyekkel kapcsolatban is meggondolatlan lehet. Ön segítőkész ember, de azért a saját érdekeit is tartsa szem előtt!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- A Mars és a Vénusz harmonikus kapcsolata miatt ön is remekül érezheti magát! A szerelemben és a karrierjében is kedvező fordulatot vesz minden, most könnyedén szót ért a többiekkel. 

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Nagyon jól tud összpontosítani, ám kritikusabb lehet, mint egyébként. Ön nem tehet róla, de minden apró kis hibát kiszúr azonnal - jobb, ha néha hallgat ezekről!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- Nagyszerűen alakul az ön számára a mai nap, győztesen kerül ki a nehéz helyzetekből is! Az estét töltse a kedvesével, ha pedig egyedülálló, akkor menjen el egy szórakozóhelyre.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- A mindennapi feladatainak ma hamar a végére ér, különösen, ha ügyesen kihasznál minden adódó lehetőséget. Este a legjobban egy beszélgetésnek örülhet.

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Ma nem esik nehezére, hogy hosszadalmas munkákkal foglalkozzon, olyan feladatokkal, amelyeknek többször is neki kell futnia. Este váratlan vendége érkezik.

BAK (december 22.- január 20.)
- Intenzív napja lehet. Jó lenne, ha nem dramatizálná túl a dolgokat! Most hajlamos lesz arra, hogy többet lásson bele a dolgokba, mint amennyi jelentést azok hordoznak. Ne vegyen minden megjegyzést sértésnek! 

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- A Hold a Skorpió jegyében áll. A bolygók szerencsét adnak bármihez, amit kitalál. Az estéje jókedvűen telik, egy kis sport segíti majd könnyebben kikapcsolódni.

HALAK (február 21.- március 20.)
- A mai nap alkalmatlan a komoly munkára, jobb, ha nem is erőlteti a dolgot Csak annyit végezzen, amennyit feltétlenül szükséges, aztán pihenjen, relaxáljon!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!