Horoszkópok

2014.02.20. 12:43

Napi horoszkóp - Harmonikus nap vár a Bakra

Alkotó kedvében van ma a Vízöntő, még arra is hajlamos, hogy a művészi tevékenysége miatt elhanyagolja a kötelezettségeit.

Kos (március 21–április 20.) – Ma a munkahelyén egyik jó ötlete jön a másik után – a baj csak az, hogy egy kollégája „lenyúlja", és a sajátjaként adja tovább. Ne csináljon nagy ügyet belőle, egyszerűen lépjen túl ezen.

Bika (április 21–május 20.) – Hiába vár ma egész nap arra, hogy megcsörrenjen a telefon, sajnos nem fogják behívni az állásinterjúra. Más helyen kell tovább keresgélnie, akár más területen, mint a szakmája.

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikreknek nagyon sokszor az anyagiak körül forognak a gondolatai, ma azonban egy váratlan esemény hatására rájön, hogy a pénz alapjában véve nem is boldogítja önt.

Rák (június 22–július 22.) – Még ha úgy is érzi, hogy jogosan haragszik valakire, akkor sem érdemes a haragot tovább táplálnia, csak magának okoz még több bosszúságot. Egyszerűen forduljon el az illetőtől!

Oroszlán (július 23–augusztus 23.) – Ha úgy érzi, hogy a múltban elszalasztott egy kiváló munkalehetőséget, azon ma már nem érdemes keseregnie, inkább békéljen meg a helyzettel. Jön még jobb is!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ma egy olyan helyzetbe kerülhet a Szűz, amiből ha nem hátrál ki időben, akkor bizony alaposan bennmaradhat a slamasztikában. Ma csak és kizárólag az eszére hallgasson!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Szívügyekben nehéz tanácsot adni, a csillagok azonban ezt súgják önnek: csak így tovább, ne féljen a saját érzéseitől, élje meg őket teljes intenzitással, s örüljön, amíg tart.

Skorpió (október 24–november 22.) – A Skorpió ma magára haragíthatja a főnökét, ha nem viselkedik kellőképp diplomatikusan. Még ha nehezére is esik ez, akkor is próbálja meg, nem lehet a saját maga ellensége.

Nyilas (november 23–december 21.) – Elmulaszt ma segítséget nyújtani egy olyan családtagjának, aki pedig nagyon is megérdemelné, hiszen a múltban sokszor segített önnek. Még helyrehozhatja a hibát!

Bak (december 22– január 20.) – A mai napja olyan szépen, harmonikusan alakul, hogy semmi oka nem lehet a panaszkodásra. Még a lelke nyugalma is helyreáll, kedvesével csodálatos estét tölthet el.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Alkotó kedvében van ma a Vízöntő, még arra is hajlamos, hogy a művészi tevékenysége miatt elhanyagolja a kötelezettségeit. Ma ezt minden következmény nélkül megteheti.

Halak (február 21– március 20.) – A gyakorlatiasság és a racionalitás nem igazán az ön erősségei, ma azonban mégis bebizonyíthatja, hogy meg tud állni a saját lábán, nem szorul senki segítségére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!