Horoszkópok

2015.03.24. 13:30

Napi horoszkóp - Hatalmas felelősség nyomja a Halak vállát

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Rengeteg felesleges energiája marad a nap végére, amit nem veszekedéssel, vagy mérgelődéssel kellene levezetnie. Inkább húzza fel a futócipőt és kocogjon egy órát!

Bika (április 21.–május 20.)
– Nem egészen biztos abban, hogy valaki a közeli ismeretségi körében megtartja a titkát, ha elárulja neki. Okosabban teszi, ha inkább hallgat, és nem fecsegi ki az elképzeléseit. 

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Ön időben végzett a munka azon részével, ami a feladata volt. A végeredmény most már nem magán múlik, mégis roppant izgatott. Bízzon munkatársaiban, befejezik, amit elkezdett!

Rák (június 22–július 22.)
– Ha van pár jó ötlete, akkor nyugodtan ossza meg őket kollégáival is, mert különben nem fognak felfigyelni az ön képességeire. Merjen hangot adni a nagyszabású terveinek!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ma végre egy kicsit több ideje lesz elmélkedni, gondolkodni azon, hogy miért alakulnak úgy a dolgok, ahogy. A sok munka után a magánéletére fordíthat elég időt!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Valóban nem könnyű időket él jelenleg, de ha figyelmesen kutatja a jeleket, akkor meglátja az apró visszaigazolásokat, hogy mit miért is csinál! Idővel jön az eredmény is!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Valami elgondolkodtatta a jövőjével kapcsolatban. Nagyon jó ötlete támadt, hogy min, és leginkább, hogy hogyan kellene változtatni. Ha akarja, sikerülni is fog!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Vannak napok, amikor semmi esetre sem szabad csapatmunkába vágni. Ez is egy ilyen nap lesz, amikor inkább csak a saját feladataival kellene, hogy törődjön!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Attól még, hogy valaki más véleményen van, mint ön, nem szabad vele hevesen viselkednie. A vita és az idegesség ma egyáltalán nem lesz célravezető megoldás!

Bak (december 22.–január 20.)
– Arról van szó csupán, hogy újra fel kell vennie a ritmust, nem arról, hogy nem önnek való az új hobbi, elfoglaltság, amibe belevágott. Csupán egy kis kitartásra van szüksége!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Hiába a kemény munka, még sem a várt eredmény születik. Idegesen keresi az okokat, de a megoldás jóval egyszerűbb, mint gondolná. Valami elvonja a figyelmét a céljairól!

Halak (február 21.–március 20.)
– Hatalmas felelősség nyomja a vállát, mivel a héten olyan munkát kell letennie az asztalra, amin az előrelépése múlik. Ne aggódjon, most igaz, hogy teher alatt nő a pálma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!