Horoszkópok

2014.03.10. 11:35

Napi horoszkóp - Itt a tavasz, az Ikrek lelke szárnyal

A Halak fogadja meg ma a csillagok tanácsát: nézzen egy kicsit önmagába.

Kos (március 21–április 20.) – Az életbe bele kell férnie a kudarcoknak is, nem lehet mindig jól járni – ha el tudja fogadni mára ezt az életbölcsességet, akkor sokkal derűsebben fogja látni az egész napját.

Bika (április 21–május 20.) – Egy kisebb megfázás gyötörheti ma a Bika jegy szülöttjét. Az ősi gyógymód most is beválhat: este egy forró kamillás fürdő, aztán irány az ágy, egy forró tea és izzadni, izzadni, izzadni.

Ikrek (május 21–június 21.) – Önnél visszavonhatatlanul itt a tavasz, a lelke szárnyal, tele van pozitív energiával, már csak arra vár, hogy a szerelem is rátaláljon önre. Lehet, hogy már ma megtalálja, akit keres?

Rák (június 22–július 22.) – A problémák azért vannak, hogy megoldja őket, s nem azért, hogy elfusson előlük. Nézzen szembe a félelmeivel, sőt, menjen elébük, ne adjon esélyt, hogy legyűrjék önt!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Ma kiderülhet egy turpissága, ha nem eléggé óvatos. Ha már füllentett, akkor tartson is ki a véleménye mellett, mert különben még nagyobb bajba keveri saját magát.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Túl sokat gondolkodik mostanában azon, hogy munkahelyet vált. Lehet, hogy már nagyon is megérett erre az idő, és a gondolkodás után a tettek mezejére kellene lépnie.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – A Mérlegnek nincs fontosabb dolog a világon, minthogy harmóniában legyen önmagával, s ezáltal a környezetével is. Ma azonban teljesen összekuszálódik az élete.

Skorpió (október 24– november 22.) – Kedves Skorpió! Higgye el, sokkal jobb ma naiv tudatlanságban léteznie, mint mindent megtudnia, így legalább a boldogság illúzióját őrizheti még egy darabig.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Egy baráti beszélgetés sokat segíthet ma a Nyilasnak, felnyílhat a szeme egy olyan dologban, amin már hetek óta rágódik. A megoldás egyszerű és kézenfekvő lesz!

Bak (december 22– január 20.) – Nehezen találja ma a helyét a munkahelyén, ami nem is csoda, hiszen gondolatban még a szabadságát tölti. Kell még pár nap, mire visszarázódik a mindennapokba.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Vízöntő ma egy olyan telefonhívást kap, amiről első hallásra azt gondolja, hogy rossz hír. Csak később esik le, hogy tulajdonképpen a hasznára válhat az, amit hallott.

Halak (február 21– március 20.) – Fogadja meg ma a csillagok tanácsát: nézzen egy kicsit önmagába, ha problémája adódik, ne másban keresse a hibát. Még akkor sem, ha ez könnyebb, mint szembenézni magával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!